Aktywne Wpisy

aa-aa +23
Dzwonię po straż pożarną, planeta płonie, pilnie potrzebne stare wiatraki z rzeszy za polskie pieniądze
źródło: 1000002453
Pobierz
Volvereyne +3
Miałem wczoraj ostatni dzień w pracy po tym jak Janusz dał mi wypowiedzenie o 16 w Sylwestra, prawie 5 lat j...a za psi pieniądz, a gość nawet miesiąca na ławce mi nie dał, ani nawet zwykłego dzięki czy powodzenia... Szukanie pracy idzie słabo, bo zawsze mi się trafia na romzowie jakiś entuzjasta który gdy przekrece jedne słowo w definicji doczepi się by się dowartościować...
#pracait #zalesiealetylkotroszke
#pracait #zalesiealetylkotroszke

źródło: temp_file2563776925686559158
Pobierz@majkel88: czyli nie można wytykać szkodliwych ustaw? W PiSie prawie wszystkie były szkodliwe, co było również wytykane.
@panKrzysztofKrawczyk: Nie można, bo wtedy jest się trollem Mateckiego i człowiekiem któremu nie pasuje Uśmiechnięta Bolzga.
Lewica powinna natychmiast wyjść z koalicji a rząd Tuska powinno się w---------ć. Nic nie zrobili, kompletnie nic, a wręcz pogarszają sytuację. Nie tego oczekiwali ludzie którzy poszli do urn jesienią.
A że polacy to idioci i głosowali na KO mówiąc "EEEEE PRZECIE I TAK NIE SPEŁNIAJO OBIETNIC HEHE" to już inna kwestia xD
@panKrzysztofKrawczyk: za 3 lata będą fajnopolaki tak samo mówić o PO, że pis może i kradł ale przynajmniej udawał że nie kradnie, a PO nawet nie udaje xD
Teraz to chodzi o wytykanie ustaw.. gowno a nie wytykanie, ludzie niczym kibole ubrali barwy klubowe, klapki na oczy i zero myslenia. Nie chodzilo o poprawe sytuacji w pl tylko o odsuniecie pisu od wladzy a co pozniej to nie wazne. Nich dzieci jedza szczaw i mirabelki byleby kaczorowi zrobic na zlosc.
@majkel88: Gdyby nie ta BK0% to ich rządy póki co są całkiem ok.