Aktywne Wpisy
Zoyav +19
pytanie do #niebieskiepaski, głównie #wykop30plus #przegrywpo30tce
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc
WolvvloW +45
#nieruchomosci #kiciochpyta
Ej, bo głupek jestem.
Jak to jest, że ludzi ubywa, starych bloków nikt nie burzy, a mieszkań ciągle brakuje?
Ludzie mieszkają w kilku jednocześnie?
Ej, bo głupek jestem.
Jak to jest, że ludzi ubywa, starych bloków nikt nie burzy, a mieszkań ciągle brakuje?
Ludzie mieszkają w kilku jednocześnie?
Meanwhile widze innych rowiesnikow ktorzy korzystaja. Ktorzy kupuja sobie nowy samochod. A ja? Kilkam w komputer, placa mi za to, wydaje miesiecznie max 3,5 - 4k złotych (hipoteka, oplaty i zarcie) zyjac troche jak robak ktoremu zbyt wiele nie potrzeba.
#zalesie #finanse #oszczedzanie #problemypierwszegoswiata #samochody #motoryzacja #inwestycje
Chcesz zapłacić więcej i mieć spokój wynikający z gwarancji?
Czy w przypadku używki znasz się na autach na tyle, żeby nie wpakować się na minę (albo masz kogoś takiego) i jesteś gotowy zapłacić mniej, ale liczyć się z kosztami ewentualnych napraw?
A może wolisz leasing i płacenie co miesiąc określonej kwoty?
To na prawdę nie jest rocket science, przestań smęcić z takich gunwopowodów ¯\(ツ)/¯
Tak, samochod jest mi potrzebny
Taa, lubie spokoj. Od lat kupuje uzywane samochody i wiaze sie to napewno z jakims ryzykiem. Moj poprzedni samochod sprzedawany jako igla psul sie jak cholera.
Tu pojawia sie pytanie - czy placic za uzywke 120k i liczyc na to ze poprzedni wlasciciel zadnych wad nie ukryl, czy moze dla swietego spokoju doplacic te 100k, rozbic na raty i miec spokoj przez 5 lat.
Leasing