mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
11
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
serniczekwiedensky
@mirko_anonim: z-----a jest jakas powiedz jej za pare dni to samo, że wyruchalbys jakas gwiazde gdyby zapukala do drzwi xD
65
f.....m
f.....m
@mirko_anonim: twoja lejdi to jest najwyraźniej zwykły "szon". Jakby moja by wyjechała z takimi tekstami to nie wiem co bym zrobił. XD
56
jakby_nie_patrzec
jakby_nie_patrzec
@mirko_anonim: Większość z was by zrobiła dokładnie tak samo, z tą tylko różnicą, że się do tego głośno nie przyznajecie. Laska chociaż była szczera, tylko ludzie niestety nie lubią prawdy, wolą być okłamywani. A wykopki alfa oczywiście pierwsi by jej wystawili walizki za drzwi, tylko jakoś dziwnym trafem jeszcze nigdy nawet dziewczyny za rękę nie trzymali.
6
wypok_wypok
wypok_wypok
@mirko_anonim ale lafirynda
5
MalaNana
@mirko_anonim takich rzeczy się nie mówi w związku. Mogłaby sobie pomyśleć, ale na głos tak? Ładnie poszła. Choć pomyślenie też można uznać za zdradę. Nie dziwię się że się pokłóciłeś. Też kłóciłabym się. I niesmak by pozostał.
3
jakby_nie_patrzec
jakby_nie_patrzec
@Daenerys90 "znamy się na tyle, na ile nas sprawdzono", więc o ile nie dałaś nigdy kosza Georgowi Clooneyowi czy innemu Bradowi Pittowi, to potraktuję Twoje słowa jednak ze zdrowym dystansem.

Zgadzam się z tym, że lepiej było tego nie mówić na głos, albo chociaż jakoś inaczej to ubrać w słowa, ale jak już kolega wcześniej zauważył, jest to sytuacja czysto hipotetyczna, która nigdy się nie wydarzy. Ja bym bardziej szanował taką
3
Wixonejo
Wixonejo
@mirko_anonim stwierdziła sytuację czysto hipotetyczna, która nigdy nie będzie mieć miejsca, a Ty robisz o to problem xD tak, to z Tobą jest problem
2
2-aminopirydyna
@filip-m: ja tam bym po prostu zaczął pakować walizki xD
1
programista15cm
gg wp
1
Daenerys90
@mirko_anonim: Tak się nie mówi. Ogólnie trudna sytuacja i nie wiem czy ona się nadaje na związek. Nie odpowiadaj jej tym samym bo też staniesz się toksyczny jak ona. Jedyne co musisz zapamiętać, to to, że ona tak niszczy wasz związek, że macie inne wartości. Jak się coś posypie to pamiętaj o tym - będzie argument do rozstania. Znajdziesz normalniejszą. Trzymaj się.
1
Tunhan
Tunhan
@mirko_anonim: Dziwicie się potem ,że kobiety nie szanują mężczyzn sami jesteście sobie winni
1
Daenerys90
@jakby_nie_patrzec: Jesteś gorzkim hedonistą i przez taki pryzmat układasz sobie system wartości innych ludzi. Cenisz szczerość a nadziei i odpoczynku od gangreny w relacjach Ci trzeba. Mi wystarczy, że śmierć jest pewna i nam wszystko zabierze...
1
jakby_nie_patrzec
jakby_nie_patrzec
@Daenerys90 masz po części rację, z gorzkim mogę się zgodzić, z hedonistą tak nie do końca, ale też nie zaprzeczę całkowicie. Cenię szczerość, bo sam na pewnym etapie stwierdziłem, że nie będę kłamał, bo to jest oznaka słabości i tego samego oczekuję od innych. Z tym, że potrzebuję nadziei i "odpoczynku od gangreny" już się nie zgodzę, jestem cyniczny, ale nie zgorzkniały do szpiku kości. Po prostu wyleczyłem się już z
1
jakby_nie_patrzec
jakby_nie_patrzec
@Daenerys90 no nie można, ale sytuacje są różne i nie zawsze się myśli w 100% trzeźwo, co też jest ludzkie
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP):

Czuję się z tym źle, bo nie rozumiem jak można powiedzieć takie rzeczy osobie, którą niby się "kocha"

No bo osobie, którą się kocha nie mówi się takich rzeczy, bo nie ma się takich myśli, a skoro ona ma takie myśli, no to już sam sobie odpowiedz…
1
jakby_nie_patrzec
jakby_nie_patrzec
1
jakby_nie_patrzec
jakby_nie_patrzec
@suvi1994: To nie o to mi chodziło. Nie twierdzę, że każda by tak zrobiła, jestem wręcz pewien, że nie każda. Po prostu bym jej nie uwierzył, bo tak jak napisałem wcześniej, jeśli nie była w takiej sytuacji, to sama nie wie co by zrobiła. Powiedzieć jest łatwo, ale to co kobiety mówią, a co robią, jest często rozbieżne.
1
Daenerys90
1
jakby_nie_patrzec
jakby_nie_patrzec
@Daenerys90 jak chcesz mnie podrywać, to musisz tak jakoś bardziej subtelnie, a nie tak bezpardonowo od razu, że mam rację
1
Daenerys90
@jakby_nie_patrzec: Widocznie nie jestem w większości. Cenię zaufanie w miłości o wiele wyżej. "...ile waży ta strata Mieć coś z kimś na długie lata Nie zawracać, ciągle chcieć tego..."
0