Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Spadkowicz najlepszym przyjacielem patodewelopera i rentiera.
Serio, pomyślcie przez chwilę obiektywnie. W 2020 mickpl i spadkowicze naganiali, że zaraz spadki i tylko głupi kupuje, a popyt umarł i nie wróci. Kto ich posłuchał ten kupował w 2021, kiedy ceny w------o.
W 2022 mickpl i spadkowicze znowu naganiali, że teraz to już napewno jebnie i tylko głupi kupuje, bo zaraz spadki, a żadnego wsparcia z budżetu nie będzie. Kto ich posłuchał ten doczekał beki 2%.
Do połowy 2023 mickpl i spadkowicze naganiali, że beki 2% jednak nie będzie albo nic nie zmieni i to będzie kapiszon. Kto ich posłuchał ten doczekał w-------a cen w kosmos pod wpływem beki.
Teraz w 2024 ci sami ludzie naganiają, że beki 0% moze nie być, a jakby beki 0% nie było, to już na pewno będą spadki ...
I kto ich posłucha, zamiast kupować teraz, będzie kupować za pół roku... kiedy najprawdopodobniej beka jednak wejdzie a ceny w-----e jeszcze bardziej
Jakieś wnioski? ;)
Po owocach poznacie ich. Nieważne co ktoś mówi, pisze i kogo krytykuje, ważne komu jego aktywność realnie pomaga. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #mieszkanie #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Z uwagi na odpalenie drukarek musiała pojawić się inflacja skutkująca podwyżkami stóp. Podniesienie stóp powoduje zatrzymanie akcji kredytowej i wzrost poziomu niespłacanych obecnych kredytów (co ma np. miejsce w stanach).
To czego spadkowicze nie mogli przewidzieć to, że rząd na białym koniu wyskoczy z wakacjami kredytowymi. A nawet mimo nich mieliśmy zatrzymanie akcji w 2022 aż do ogłoszenia BK.
Obecnie