Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Scybulko to była ironia. Wszyscy tak krytykują tych z podstawowym, a sami są niewiele mądrzejsi. Wystarczy chociaż popatrzyć na wiedzę ekonomiczną, której brak zarzucają wyborcom PiSu
  • Odpowiedz
  • 6
Niema jeszcze oficjalnych wyników a wy już macie takie dokładne xD

@Szybkalada: "nie ma" to po pierwsze, po drugie to exit poll, co ty urodziłeś się dopiero?

@Scybulko: Co wy platformiarze macie z tym różnicowaniem ludzi ze względu na wykształcenie? Boli was, że nie możecie ich urobić?

@aeiou12345: BO MNIE TO BOLI, boli mnie to, że można być takim tłukiem i mieć prawo do głosowania( ͡
  • Odpowiedz
  • 1
@d4wid Czy exit poll jest oficjalnym wynikiem? XD co ty sie urodziłeś dopiero?

@Szybkalada: ty jesteś jakiś upośledzony? Przy exit poll jest mały błąd statyczny, ty głosowałeś kiedyś czy dopiero dostałeś prawa wyborcze?
  • Odpowiedz
  • 1
@d4wid Sprawdź sobie jak exit polle odbiegają od rzeczywistości w wyborach samorządowych fajno polaku( ͡º ͜ʖ͡º)

Odpowiedz

@Szybkalada: no jak odbiegają? No pokazuj skriny, ty małpo nawet nie ogarniałeś, że istnieje coś takiego jak exit poll, a teraz się wypowiadasz jak one się nie zgadzająXD.
Btw twoim troglodyckim tokiem rozumowania można powiedzieć, że głosującym z podstawowym na PiS zmniejszy się o 20%XD.
Już nawet
  • Odpowiedz
@d4wid chłopie nie minęło 3h od zakończenia głosowań a Ty już jesteś przekonany że masz dokładne dane odnośnie tego jakie grupy społeczne jak głosowały, skoro exit Polle były robione tylko w największych miastach (w Białymstoku nie robili) i bierzesz to za pewnik, na prawde chyba się urodziłeś wczoraj albo to Twoje pierwsze wybory xD
  • Odpowiedz
  • 1
Ty już jesteś przekonany że masz dokładne dane odnośnie

@Szybkalada: ALE KTO MÓWIŁ O DOKŁADNYCH DANYCH DO 0,0000001%????
Ty na pewno jesteś rozumny?

Twoje
  • Odpowiedz
@d4wid Analfabeto ? XD amatorze raszei i patostreamow, wyborny sposób spędzania wolnego czasu idealnie odzwierciedla twój iloraz inteligencji, z twoich reakcji to raczej ty nie masz pojęcia czym jest exit poll xD skoro tak trzepiesz kapucyna do tych wyników, ale zaczynam podejrzewać że to może być prawda i już wiem kto był w tych 53% ( ͡º ͜ʖ͡º) i ty mówiłeś o dokładnych danych, nawet próbowałeś
  • Odpowiedz