Wpis z mikrobloga

@aaadaaam: nie ale dużo złego czytałem i brat też się wkopał. Mi się podoba stary czysty, przejrzysty :) Jak koledzy wyżej dopóki mnie nei wywalą siłą loguję się na stary ;)
z perspektywy kilku miesięcy.

@aaadaaam: Gówno to było od początku, upływający czas tego nie zmieni. Jeżeli oczekują że z czasem polubimy gówno, to znaczy że trzeba szukać innego banku. Mnie już siłą przenieśli, więc powoli szukam nowego banku żeby przenieść swoje konta, a że połowa walutowa to chyba wybiorę jakiś bank na Słowacji. Tamtejszy ebanking jeszcze nie przeszedł do Web 2.0 https://ib.slsp.sk/main/start.do ;)
@aaadaaam: no kur... najważniejsze, na grzyba mi kolorowe ikony i fikuśne czcionki z google, czy oni myślą że tylko dzieci korzystają z ich banku?

Kumpel opieprzył ich jak siłą go przenieśli, a przy okazji chciał API dzięki któremu mógłby zrobić własną aplikację do zarządzania przelewami, to olali zupełnie jego "problem" i odpisali:

Odnosząc się zaś do kwestii serwisu transakcyjnego informuję, że przywrócenie dotychczasowej wersji nie jest możliwe.

Bank udostępnił nowy serwis