Aktywne Wpisy

Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Po czym poznać że mężczyzna jest uległy w łóżku i lubi dominujące kobiety? Gdzie takiego znaleźć?
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #polska #zwiazki #seks
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #polska #zwiazki #seks

Jak oceniacie nowy interface mBanku z perspektywy kilku miesięcy.
Według mnie #gunwo rzadko spotykane.
@aaadaaam: Gówno to było od początku, upływający czas tego nie zmieni. Jeżeli oczekują że z czasem polubimy gówno, to znaczy że trzeba szukać innego banku. Mnie już siłą przenieśli, więc powoli szukam nowego banku żeby przenieść swoje konta, a że połowa walutowa to chyba wybiorę jakiś bank na Słowacji. Tamtejszy ebanking jeszcze nie przeszedł do Web 2.0 https://ib.slsp.sk/main/start.do ;)
Kumpel opieprzył ich jak siłą go przenieśli, a przy okazji chciał API dzięki któremu mógłby zrobić własną aplikację do zarządzania przelewami, to olali zupełnie jego "problem" i odpisali:
Bank udostępnił nowy serwis
@Twierdziciel: :) Zawsze o tym marzyłem
Rzadko korzystam i nie potrafie sie przyzwyczaić. Szukam historii konta i za każdym razem nie wiem gdzie tego szukac... Pierwszy przelew i też był problem...
@HAJ_fajv: Też miałem z tym problem.