Aktywne Wpisy
black_coffe +2

Tusk powinien:
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -

Jak oceniacie nowy interface mBanku z perspektywy kilku miesięcy.
Według mnie #gunwo rzadko spotykane.
@l-_-l: Jak to? Mnie przesadzili? Można wrócić?
@aaadaaam: Cookies sobie usuń.
https://plus.google.com/116814944607699212843/posts/22P9rJrbKcB
@aaadaaam: Dziwne. Ja jak raz dla sprawdzenia zalogowałem się do nowego, to potem po każdym wejściu na stronę mogłem tylko do niego. Po usunięciu danych przeglądarki wszystko wracało do norny. W sumie zamknąłem konto ponad pół roku temu, pewnie od tego czasu coś się zmieniło.
@slave89: Te wykresy income/outcome zupełnie nieczytelne. Szczególnie jak masz duże wahania na koncie.
@Rexikon: Na szczęście nie używam #gunwo