Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +366
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz
cheture +2
jak radzicie sobie z bezsensem życia? (nie piszcie nie radzimy)

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: ae157033a3be85e705e2e0398192522c6cd6de7f4db781150817ce3e0e40a12b
Pobierz@miku555: tuaj nie chodzi o to, że jeżdżą jak bandyci, tylko wchodzą za kółko i uruchamiają swoje cechy charakteru. Jak widzą policję lub fotoradar, to robią się nagle przeczuleni i na 50 jadą licznikowe 40 xD
@miku555: nah
1. Zatrzymuejsz się przed droga z pierwszeństwem. Możesz się zatrzymać za innym pojazdem, nie jest to zabronione. Ten punkt jest spełniony
2.
I nie jesteś w stanie ich wyprzedzić mając do dyspozycji pozostałe dwa pasy?
Przyznam, że to jest jedna z lepszych głupot jakie czytałem na tym portalu (aczkolwiek chyba nic nie przebije typa, który twierdził, że jak jest krawężnik na łączeniu jezdni
No i w czym problem?
W rozdziale gdzie rozmawia z ludźmi jeżdżącymi w długie trasy ( m.in. był tam wojskowy co jeździł do rodziny z jednostki co jest daleko od jego domu), widać że ci ludzie nie mają przeświadczenia że robią coś złego. Oni z pełną premedytacją zapiedralają ( był tam ziomeczek co 9h