Aktywne Wpisy

darknightttt +14
Sloiko-student_1 +161
Otwieram nitke z najlepszymi Keczupami. Mój faworyt to Rolewski pikantny bez cukru. Toż to 266g pomidorów na 100g produktu. Szukam od jakiegoś czasu czegoś co przebije ten smak, ale bez rezultatu. #jedzenie #keczup #jedzzwykopem
źródło: temp_file6708728652692286320
Pobierz

Tak naprawdę tylko zmarnowałem tam swój czas.
- Codziennie zapoznaję się z dziesiątkami profili, które potem przesuwam w lewo i prawo.
- Dochodzi do rozmów, z których nic nie wynika i nagle ucinają się bez powodu.
- Większość osób nie szuka tam nikogo na poważnie, są tam bardziej dla zabawy albo z ciekawości, więc jeśli szukasz normalnego związku, to możesz się tylko zawieść.
- Nie masz pojęcia z kim się faktycznie spotkasz, bo w internecie możesz być każdym i dopiero na żywo zweryfikujesz jaka to jest osoba. Dochodzi do spotkań, a po spotkaniu dziewczyna usuwa parę albo nie odzywa się przez 2 tygodnie i nagle sobie o tobie przypomina, a czasem też dochodzi do wniosku po kilku spotkaniach, że w sumie to ona nikogo nie szuka tak na poważnie i nie jest gotowa na związek, czasem trafisz też na patusiarę i ćpunkę i masz ochotę od razu zawinąć się do domu. Ciężko trafić na normalną osobę, która ma podobne poglądy i podobną wizję na życie do ciebie.
- Sam mogę potwierdzić, że na żywo miałem dużo lepsze doświadczenia z kobietami, nigdy na żywo nie doświadczyłem takiego olewania, ghostingu, powierzchownego traktowania człowieka jak na tych apkach.
- Często na żywo o wiele łatwiej zbudować z kimś relacje w oparciu o to, co już was łączy, niż z osobą, która wkleiła kilka swoich zdjęć i krótki opis (warto zaznaczyć, że 80% profili kobiet nie ma żadnego opisu).
- Na aplikacjach statystycznie siedzi znacznie mniej kobiet niż mężczyzn i dostają one bardzo dużą ilość like'ów.
- Aplikacje to biznes, na każdym kroku zachęcają cię do zakupu jakichś premium, gold, boosty za niemałe pieniądze, żeby zwiększyć szanse na samo sparowanie się z kimś, a od tego jest jeszcze daleka droga do poznania się z kimś.
- Wielu moich znajomych podziela moją opinię, że sensownej kobiety nie da się poznać w ten sposób.
W każdym razie było to ciekawe doświadczenie. Nie ukrywam, że na początku trochę się napaliłem na poznanie kogoś, w szczególności na początku zachęcającym czynnikiem jest to, że wpadają dziesiątki par, przez co wydaje ci się, że masz przed sobą tyle możliwości.
#tinder #badoo #zwiazki
Od 2 tygodni nie udało mi się nawet z nikim pogadać na tinderze/fb randki- każdy match to i tak ghosting ...
To jest dramat
@navaare: Tylko 40%? Jak słucham psychologów to otwarcie mówią, iż 80% się do niczego nie nadaje.
Poza tym nie są stroną do
Ale oczywiśnie, z tym iż psychologia to oszustwo masz rację.
Uroda - tak.
Charakter - nie
Pozdrawiam!