Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Nie jestem oszustem... ale zgodziłbym się na tą randkę. Jednak no cóż, gdyby przyszło do spotkania, powiedziałbym, że zapłacę na końcu. Bajerowałbym ją cały czas, a na końcu kazał pocałować się w dupę. Tak, wiem jestem ch$#em :)
  • Odpowiedz
no właśnie nie, bo inna obca baba umalowana to już i zachowanie samców inne.

@Tyrande: serio? A tak na łykopie zaprzeczają czarnej pigułce i jeszcze wyzywają ludzi, którzy zgadzają się z nią.
Sama też to robisz.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ale taguj tiktok czy inne g---o- tam tyle toksycznych treści jest - tak jakby twitter na video. Już Twitter, to było (i jest) okropnym gównem i szambem intelektualnym. tiktok to przebija- tam chyba ludzie prześcigają się kto gorszego fejka zrobi i kto kogo opluje bardziej. Ogólnie problemem jest to, ze kobiety same celują wysoko i szukają osób które te przesadne dbanie o siebie doceni, normalny średniak nawet nie zwróci
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka:

a chłopy nie rozróżniają naturalnej od zrobionej i tak.

Sama sobie odpowiedziałaś. Kobieta wygląda wg niej samej źle. Chce wyglądać tak jak kobieta, która wygrała w loterii genowej, więc robi makijaż, aby oszukać mężczyzn, że ma dobre geny. To, że ktoś daje się oszukać nie usprawiedliwia oszukiwania. Poza tym oszukać daje się pewna grupa mężczyzn, często po prostu udaje, że dała się oszukać. Pobzika i zostawia, a laska później mówi, że wszyscy mężczyźni są tacy sami, a nie zauważa, że ponosi winę robiąc sobie taki makijaż i próbując oszukiwać. Tamci mężczyźni też sobie usprawiedliwiają, że wyruchał
  • Odpowiedz
@WielkiNos: to pokazuje, że nawet kobiety same siebie traktują przedmiotowo. Ona wydaje pieniądza na to, aby ładnie wyglądać, więc facet musi za to zapłacić, tak jak się płaci za dobrej jakości towar.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Okej ale niech się to rozkłada na wszystkich facetów a nie jednego? Powinno się zebrać z pięćdziesięciu chłopa i umówić z nią po godzinie, wyszłoby po taniości. Sztuczka znana od starożytności.
  • Odpowiedz