Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +28
Boxcutter +23
#ufo #przemyslenia
Od ilu lat są telefony z aparatami? Jakoś 20 lat.
Ile było nagrań UFO takich jak opisują ludzie co je widzieli z bliska? No z zero.
Tak samo jak objawień maryjnych, duchów, yeti, szczęśliwego komunizmu.
Teraz te debaty w kongresie, zeznania pilotów, ale jakoś żaden cywilny pilot rejsowy nic nie nagrał.
Może Elon coś na marsie znajdzie ale "tu" się nigdy nic nie stanie
Od ilu lat są telefony z aparatami? Jakoś 20 lat.
Ile było nagrań UFO takich jak opisują ludzie co je widzieli z bliska? No z zero.
Tak samo jak objawień maryjnych, duchów, yeti, szczęśliwego komunizmu.
Teraz te debaty w kongresie, zeznania pilotów, ale jakoś żaden cywilny pilot rejsowy nic nie nagrał.
Może Elon coś na marsie znajdzie ale "tu" się nigdy nic nie stanie
Link - PDF na dysku na googla.
Jest trochę długa (170 stron), pisałem ją na bieżąco w trasie i praktycznie każdy dzień jest co najmniej wspomniany, więc nie zdziwię się jak nikt nie przeczyta całości, ale zawsze można przewinąć i obczaić zdjęcia. Parę fragmentów już wrzucałem na wykop, np. tutaj i tutaj oraz tutaj i tu.
Jakoś za dwa tygodnie chcę zacząć też wrzucać filmy z wyprawy na youtuba, jak jesteś zainteresowany to zaplusuj pierwszy komentarz to cię zawołam do pierwszego odcinka.
#rower #podroze #podrozujzwykopem
@NieBendePrasowac @Kaziu @w_kuluarach_mowia_o_mnie_dobrze @codechoked @Jatoja6 @triptic @panzmarszrutkiwbiszkeku @Mateusssz @poczwar @gravcornuto @boczi @Tino @ignis84 @Zielarz50 @JanMariaRakieta @miroslawpepik11 @kapusta_honk_konk @barubar @nasi-lemak
Daj jakaś zajawkę jak to było, na pewno zachęci aby sięgnąć po więcej.
Pokazywałem raz jednemu Brazylijczykowi mapkę na której miałem pozaznaczane miejsca w których spałem. Przybliżył na jedną plażę i skomentował "o, tutaj wszystkie gangi z mojego miasta jeżdżą nad wodę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz akurat jechałem większość czasu przez Chile i Argentynę, i to południowe ich części. To chyba najbezpieczniejsze miejsca na kontynencie, są to bardzo cywilizowane (i drogie) kraje, Patagonia jest miejscami dość turystyczna, a chilijska strona jest