Aktywne Wpisy

duzy_gracz +99
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz
CrokusYounghand +55
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

M-------a może pomóc, znaleźć rozwiązanie, przyczynę lęków, ale nie możesz się od niej uzależnić, nie możesz być ciągle na haju. Musisz ją odstawić po odnalezieniu przyczyny lęku (ew. od czasu do czasu np. raz na miesiąc). Podobnie grzyby
@n_____S: moja przyczyna lęku i inne są jakby wrodzone. Na poziomie racjonalnym nie widzę żadnego powodu dla którego mógłbym odczuwać niepokój a jednak ciągle odczuwam. Nawet pracę mam totalnie niestresującą i żyje sobie jak piotruś pan a jednak coś mam w sobie takiego, że odkąd pamiętam jestem zalękniony, przygnębiony, stłamszony ale
Komentarz usunięty przez autora