Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +124
Dokładnie 10 lat minęło od tego odcinka, który był jednym z najlepszych z całego serialu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#got
#got
l--RAD--l +125
A pamiętacie jak neuropa prawie dostała orgazmu jak ciężarówka z polską tablicą rejestracyjną wjechała w tłum w Niemczech?
Tyle było gadania, że Polak katolik terrostysta, to wszystko w kontekście wygranej PiSu który zablokował relokacje nielegalnych imigrantów do Polski w obawie przed zamachami terrorystycznymi.
Oczywiście finalnie okazało się, że muslim zabił Polaka i zabrał jego samochód.
#bekazlewactwa #niemcy #4konserwy
Tyle było gadania, że Polak katolik terrostysta, to wszystko w kontekście wygranej PiSu który zablokował relokacje nielegalnych imigrantów do Polski w obawie przed zamachami terrorystycznymi.
Oczywiście finalnie okazało się, że muslim zabił Polaka i zabrał jego samochód.
#bekazlewactwa #niemcy #4konserwy
Z niewiedzy, że jest to pojazd dla 14-latków czy innych pijaków bez uprawnień? Przecież takie auta są na europejskim rynku od kilkudziesięciu lat.
Z zazdrości, że gówniarze mogą się takim wozić, a sam musiał z buta naginać do osiemnastki?
Czy może ze strachu, że za 15 lat będą musieli takiego ściągnąć z zachodu zamiast przechodzonego premjuma?
Takie wozidło dla nastolatków, dzięki czemu nie trzeba ich niańczyć. Kosztuje kilkadziesiąt euro miesięcznie, jeździ za darmo, nie hałasuje w przeciwieństwie do Aixamow itp wyposażonych w diesla z minikoparki.
Jakbym dostał coś takiego na 14 urodziny to panie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
@PiotrFr: no ale co ta nakładka robi?? no ja #!$%@?ę...
pewnie sam nie wiesz. ;P
@PiotrFr: xDDD
wychodzi na to, ze to brzydkie gówienko i tak lepiej wygląda, niż działa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak już kupisz, odezwij się na PW, wyśle niezbędną część za friko, jako dar narodu francuskiego dla narodu polskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@psikus_k_jego_mac: haha następny polaczek z kompleksami, a jak już stawiasz kropkę na końcu, to zaczynaj wielką literą - geniuszu xD
Ami, abarth (xddddd) , ten nowy citroen, fiat e500, honda e, dacia spring, peugeot e308, vw e-up - to wszystko to bardzo drogie elektrośmieci ze śmiesznym zasięgiem i idealnie pokazują jak europejscy i japońscy producenci traktują konsumenta. (wymiana baterii w BMW i3, słaba jakość w mercedesie, lexus w GB tanieje prawie o połowę i ma zasięg trochę lepszy od dacii, nawet ta sama baza co idzie pod
Tak, w #!$%@? drogie. Zwłaszcza takie Ami za 50€ czy 7k jak chcesz za gotówkę. A wszystkie auta elektryczne są tańsze od spalinowych
@getin: napisał arcygeniusz xD
Komentarz usunięty przez autora
@PiotrFr: od lat tylko włoszczyzna. ;)
To co dupę zawracasz, że kupujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie wiem czy czegoś nie pominąłem. z tym że 4 ostatnie to wciąż na podwórku stoją, jeżdżone. ;)
parę niemców tez miałem, tfu.
@PiotrFr: bo za 15 lat p0lak będzie takiego ściągał z francji a nie segment D żeby "premium" jeździć do kołchozu 10 km dalej ku zazdrości somsiada.