Aktywne Wpisy

Sonny86 +128
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

PodniebnyMurzyn +41
No i trzeba wracać z wycieczki i znowu czytać Wykop.pl jak to zle jest na świecie, bo zabójstwa, pobicia, migranci, antyludzkie prawodawstwo, piraci drogowi itp itd ehhh
A we wlochach może i czasem śmierdząco i murzynsko i gorąco fest, ale jednak czuowiek się odciął od tych wszystkich informacji ze świata i pospacerował se po caruggi (uliczki takie fajniutkie ciasne) po starym mieście i pojadł dobrych rzeczy i ogólnie fajnie było
A we wlochach może i czasem śmierdząco i murzynsko i gorąco fest, ale jednak czuowiek się odciął od tych wszystkich informacji ze świata i pospacerował se po caruggi (uliczki takie fajniutkie ciasne) po starym mieście i pojadł dobrych rzeczy i ogólnie fajnie było
źródło: image_picker_8B9E1588-46D7-4BEB-9755-C3987B9B2674-96891-000024C89E86992F
Pobierz

generalnie jest taka zasada, ze im wiekszy nadruk na koszulce tymbardziej wyglądasz jak pajac.
@Sarza01: Jedynym pajacem jesteś tutaj ty, pisząc takie głupoty.
źródło: acc057a7391930ed48075a54a37e5073
Pobierzale z was cymbały bez pojęcia. wejdźcie na jakikolwiek feed z modą męską i nie zobaczycie żadnego outfitu z nadrukiem na pół koszulki. Każdy kto ma pojęcie o stylu unika takich koszulek jak ognia - dorosły facet z głupim nadrukiem na koszulce.
@Sarza01: Oczywiście, że tak. Jakiś problem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo wiadomo dorośli mężczyźni nie mogą nosić t-shirtów z nadrukami bo one są głupie, tak orzekł jakiś wykopek który jest takim bucem prawdopodobnie, że ma swoje plecy gołe na awatarze w jakiejś pozie z gejowskiego pisma o siłowni.
@Sarza01: Ok, to tak. Jeśli już chcesz mi odbić piłeczkę to na moim profilowym jest dziewczyna chociaż bardziej kobieta bo ma 30 lat z którą piłem wódkę a, że jest ona na moim profilowym wynika z tego, że przegrałem z nią kiedyś zakład i miałem sobie ustawić jej zdjęcie w ramach kary na jakieś social media, skoro kwestie
@Sarza01: Uuu zabolał pocisk o siłowni, urocze jest to jak się pieklisz tam zakładając, że jeśli wyśmiewam to znaczy iż sam jestem gruby.
@Cztero0404: ty z
źródło: Zrzut ekranu 2024-04-02 203414
Pobierz@Cztero0404: kogo ty z siebie robisz dorabiając historie do zdjęcia z Internetu?
to jest na poziomie 6 latka czy 5 latka? Taka durna
@Sarza01: Oczywiście, że tak wszyscy jesteśmy mitomanami a jestem wyłącznie sztuczną inteligencją która nieudolnie oszukuje. Nie dorabiam historii absolutnie, ale jaki ból dupska musisz mieć iż szukasz zdjęcia profilowego jakiegoś randoma co cię pocisnął na wykopie w intenecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli już chcesz wiedzieć to ustawiłem takie zdjęcie które ona sama wrzuciła ponieważ