Wpis z mikrobloga

generalnie jest taka zasada, ze im wiekszy nadruk na koszulce tymbardziej wyglądasz jak pajac.

Tylko gładkie koszulki bez nadruku.

@Sarza01: Jedynym pajacem jesteś tutaj ty, pisząc takie głupoty.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: @t4il
ale z was cymbały bez pojęcia. wejdźcie na jakikolwiek feed z modą męską i nie zobaczycie żadnego outfitu z nadrukiem na pół koszulki. Każdy kto ma pojęcie o stylu unika takich koszulek jak ognia - dorosły facet z głupim nadrukiem na koszulce.
  • Odpowiedz
dorosły facet z głupim nadrukiem na koszulce.

@Sarza01: Oczywiście, że tak. Jakiś problem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo wiadomo dorośli mężczyźni nie mogą nosić t-shirtów z nadrukami bo one są głupie, tak orzekł jakiś wykopek który jest takim bucem prawdopodobnie, że ma swoje plecy gołe na awatarze w jakiejś pozie z gejowskiego pisma o siłowni.
  • Odpowiedz
@Cztero0404
Ty masz w avku jakas loche ktorej nigdy na oczy nie widziałeś - to jest dopiero żenujące.

Ubieraj sie tam jak pajac, g---o mnie to obchodzi. Ja pisze jak sie ubrać żeby dobrze wygladac.

Ale masz racje jak wisi bemben to już lepiej go zakryj nadrukiem.
  • Odpowiedz
Ty masz w avku jakas loche ktorej nigdy na oczy nie widziałeś

@Sarza01: Ok, to tak. Jeśli już chcesz mi odbić piłeczkę to na moim profilowym jest dziewczyna chociaż bardziej kobieta bo ma 30 lat z którą piłem wódkę a, że jest ona na moim profilowym wynika z tego, że przegrałem z nią kiedyś zakład i miałem sobie ustawić jej zdjęcie w ramach kary na jakieś social media, skoro kwestie
  • Odpowiedz
Ale masz racje jak wisi bemben to już lepiej go zakryj nadrukiem.

@Sarza01: Uuu zabolał pocisk o siłowni, urocze jest to jak się pieklisz tam zakładając, że jeśli wyśmiewam to znaczy iż sam jestem gruby.
  • Odpowiedz
Ubieraj sie tam jak pajac, g---o mnie to obchodzi. Ja pisze jak sie ubrać żeby dobrze wygladac.

@Sarza01: To, że założysz coś bez nadruków nie oznacza od razu, że dobrze wyglądasz, jakby ci to powiedzieć robienie z siebie ''prawdziwego dorosłego'' tylko dla tego, że się coś nosi lub nie jest żałosne i tak mniej więcej na poziomie 6 latka idź tam do zerówki to ci może pani Grażynka na tamburynie
  • Odpowiedz
eśli już chcesz mi odbić piłeczkę to na moim profilowym jest dziewczyna chociaż bardziej kobieta bo ma 30 lat z którą piłem wódkę a, że jest ona na moim profilowym wynika z tego, że przegrałem z nią kiedyś zakład i miałem sobie ustawić jej zdjęcie w ramach kary na jakieś social media, skoro kwestie Amandy mamy wyjaśnioną to teraz przechodzimy do sedna sprawy, ale to po pierwsze.

@Cztero0404: ty z
Sarza01 - >eśli już chcesz mi odbić piłeczkę to na moim profilowym jest dziewczyna ch...

źródło: Zrzut ekranu 2024-04-02 203414

Pobierz
  • Odpowiedz
powiedzieć robienie z siebie ''prawdziwego dorosłego''

@Cztero0404: kogo ty z siebie robisz dorabiając historie do zdjęcia z Internetu?

to jest na poziomie 6 latka czy 5 latka? Taka durna
  • Odpowiedz
kogo ty z siebie robisz dorabiając historie do zdjęcia z Internetu?

@Sarza01: Oczywiście, że tak wszyscy jesteśmy mitomanami a jestem wyłącznie sztuczną inteligencją która nieudolnie oszukuje. Nie dorabiam historii absolutnie, ale jaki ból dupska musisz mieć iż szukasz zdjęcia profilowego jakiegoś randoma co cię pocisnął na wykopie w intenecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli już chcesz wiedzieć to ustawiłem takie zdjęcie które ona sama wrzuciła ponieważ
  • Odpowiedz
ty z nią piłeś wódkę w swoich mokrych snach przegrywie. wypi.erdalaj.

w swojej ułomnej bystrości założyłeś, że jestem taki głupi jak ty?

@Sarza01: Nie muszę niczego zakładać sam doskonale to pokazujesz próbując mówić kto jest dorosły a kto nie ze względu na to jakie ubrania nosi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale cię d--a musiała zaboleć o ten pocisk z siłownią.
  • Odpowiedz