Aktywne Wpisy

Wrrronika +126
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +88
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Jakieś protipy jak znaleźć dobrego terapeutę nie naciągacza na #depresja ?
Jako facet na pewno lepiej mi iść do gościa bo babka może gardzić słabym mężczyzną.
Podobno też nurt psychodynamiczny dobry, ale nie wiem.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: XD
@mirko_anonim: poczytaj o nurtach, bo różne som i wybierz jaki dla ciebie by najbardziej odpowiadał.
Nie ma reguły czy chłop czy baba, byłem u jednych i u drugich i koniec końców trafiłem na specjalistke babke.
Napisz w jakim mieście szukasz, może mireczki coś pomogą.
Z protipów to uważaj na psychoterapeutów, bo takim zostac najłatwiej. Zrobi sobie magistra z czegokolwiek, kursik, zda certyfikat
@njdnsjdnjs: on op moze tak myslec, to juz powoduje, ze terapia moze byc trudniejsza, serio.
Ja polecam faceta mimo wszystko. Jak ktos ma meskie ego to ciezko babie, zwlaszcza ladnej opowiadac o swoich porazkach.
u innych jak bylem to mnie w-------i zawsze :D a jeden ciagnal kase przez poltora roku i chvja pomogl