Wypłata za marzec w #it xD Siedzę sobie wygodnie na ho (aż 3x w tyg xD) popijam kawkę i taki hajs wpada a wy co? Dalej 10 zł/h u janusza przy zamiataniu kibla? Nawet mi was nie żal xD Jak ktoś łądnie poprosi to może zrobie jakieś # rozdajo czegoś xD Idę się odlać bo nie mogę na to patrzeć :D #chwalesie #wygryw #programista15k #pracait #pracbaza #korposwiat
@duszan_z_kapitana_d--y: za ta wypłatę jeszcze nie miałem w komentarzach takiego bólu d--y jak mogłeś zauważyć ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) a screen zrobiony jeszcze na ip11, dlatego taka lipna jakość, nie było mnie jeszcze stać
@duszan_z_kapitana_d--y: jak powiedzieć, że wcześniej byłeś gołodupcem z jakiegoś zadupia, bez mówienia tego wprost. Wystarczy, że dostałeś jakieś marne grosze i już wyzywasz ludzi wokół, beka xD
@duszan_z_kapitana_d--y 10zl/h to płacili studentom z 15 lat temu. Dziś stawka za robotę fizyczna to jest minimum 25zl a jak coś więcej potrafisz to nawet ponad 40
#chwalesie #wygryw #programista15k #pracait #pracbaza #korposwiat
Współczuję xD Nigdy nie byłem w biurze
Zarobisz drugie tyle, jeśli zaczniesz sprzedawać brykiet zrobiony ze słomy, którą nosisz w butach.