Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +256
Jak śmiesz zarabiać aż niespełna 800 euro ROBAKU?! To krzywdzi wielomiliardowe zagraniczne korpo, ich prezesi i akcjonariusze płaczą nocami, bo przez Ciebie musieli zrezygnować z zakupu sześćdziesiątego dziewiątego penthouse’u inwestycyjnego 15 m2! Widzisz, co narobiłeś?!
Wprawdzie psiembiordzy podnieśli ceny bo hehe inflacja (którą sami wywołali), zyski rekordowe, Ciebie nie stać na wynajem za cały miesiąc pracy, bezrobocie minimalne, ale Ty robaku masz pracować na swojego pana, który zarabia na Tobie kilkanaście razy
Wprawdzie psiembiordzy podnieśli ceny bo hehe inflacja (którą sami wywołali), zyski rekordowe, Ciebie nie stać na wynajem za cały miesiąc pracy, bezrobocie minimalne, ale Ty robaku masz pracować na swojego pana, który zarabia na Tobie kilkanaście razy
anthon_lavey +24
Czasami przechodzi mi przez myśl to, że mogę popełniać błąd, w wieku 32 lat nie chcąc zdecydować się nigdy na #slub i #dziecko / #dzieci - wiem, jakie to ogromne ryzyko i brak wartości dodanej dla mężczyzn w dzisiejszych czasach, a jednocześnie widzę szczęśliwe małżeństwa wśród znajomych, do tego mam świadomość posiadania cech predysponujących do takiego spokojnego życia rodzinnego.
Na razie wszelkie kalkulacje prawdopodobieństw i trendów mówią mi, by poddać się #wazektomia i nie formalizować żadnego #zwiazek #zwiazki - co jednak zrobić, by nabrać pewności i utwierdzić się w tej kluczowej decyzji? #pytanie #rodzina #rodzicielstwo #malzenstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: no najważniejsze to jest zobaczyć czy znajdziesz odpowiednią partnerkę. Bez tego ani rusz.
@kecajek: żadne czasy nie są "pewne" i nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko. Ci, którzy czekają na idealny czas budzą się z ręką w nocniku w wieku 40+ lat, kiedy jest już za późno.
xD typie, odstaw wypok, bo ci szkodzi.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Kotdog: xdd to po co