Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +3
Krótka historia o moim powolnym odzyskiwaniu wiary w młodsze pokolenie:
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam

Graner +11

źródło: temp_file2821635093085216107
Pobierz@7ujMejster: To raz, a dwa z czasem się człowiek uczy ile daje to, żeby codziennie wszystko odstawić odłożyć przetrzeć poświęcić te 5 minut na drobne rzeczy, żeby potem właśnie nie mieć takiego "generalnego sprzątania" zaległości z kilku miesięcy
@7ujMejster: a ja to właśnie często tak mam, że zacznę od jakiejś małej rzeczy, zrobię to na glanc, już mam się za brać za kawkę i relaks, patrzę gdzieś w kąt i myślę sobie "nie no, k---a, to nie może tak wyglądać" i kończy się posprzątaniem całej chaty xd
@Michael_Jackson_: I nie pamiętasz potem gdzie coś przełożyłeś co lata było w tym samym miejscu.
@7ujMejster: jak sprząta się korkami?