Aktywne Wpisy

hokei00 +339
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz
yahoomlody +39
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

źródło: temp_file3656123004780737513
Pobierznie rozumiem tego dodawania słowa NIKT na początku tych memów, to jest idiotyczne.
Wystarczy sam obrazek i napis "Parówka kręcąca się 3 dzień na ORLENIE"
Nikt:
stary odsuwa szafkę by podłączyć telewizor
Stara ze ścierką by wytrzeć kurze. Potem poszlo to w stronę absurdu gdzie działania osób nie byly ze soba powiązane a potem jakoś zamiast robić zwykle memy to robią takie z nikt co oznacza ze akcja ukazana w memie nie ma żadnego powodu który by ja wywoływał. W sumie równie dobrze mogli by
na przykładzie tej parówki to jest bez sensu bo są rozne parówki na orlenie a nie tylko dobre i ujowe, tak samo na plazy ludzie są mniej lub bardziej opaleni, mem sugeruje ze to jest stan zerojedynkowy (nikt to zero, ona to jeden)