Anonim (nie OP): . To ja zapytam - gdzie jest Z.Szwagier (taki anonimowy użytkownik wykopu)? Halo halo Z.Szwagier ktoś opisuje Twój lokal , proszę o komentarz :D
Anonim (nie OP): . PS. to znowu ja - wyżej pisałem że w lokalu konkurencji pracuje moja koleżanka oraz narzekałem na Garso - to tak celem weryfikacji że ja to ja. To jeszcze jedną rzecz dopiszę, bo mi się przypomniała: Możecie wierzyć lub nie, możecie wyśmiać, ale poważnie - w Dzień Kobiet w tym lokalu o którym tutaj OP napisał stało mnóstwo kwiatów od klientów dla dziewczyn. Ja akurat w tym lokalu nigdy nie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
To ja zapytam - gdzie jest Z.Szwagier (taki anonimowy użytkownik wykopu)?
Halo halo Z.Szwagier ktoś opisuje Twój lokal , proszę o komentarz :D
@
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim:
PS. to znowu ja - wyżej pisałem że w lokalu konkurencji pracuje moja koleżanka oraz narzekałem na Garso - to tak celem weryfikacji że ja to ja.
To jeszcze jedną rzecz dopiszę, bo mi się przypomniała:
Możecie wierzyć lub nie, możecie wyśmiać, ale poważnie - w Dzień Kobiet w tym lokalu o którym tutaj OP napisał stało mnóstwo kwiatów od klientów dla dziewczyn. Ja akurat w tym lokalu nigdy nie
Ty wiesz że nie jestem, a ja wiem że Ty nie jesteś świeżak i dobrze wiesz że nie istnieje coś takiego jak alf w dzisiejszych czasach. To
( ͡° ͜ʖ ͡°) i slusznie
@mirko_anonim: to gdzie świeżak ma zaglądać jak nie do garso?