Wpis z mikrobloga

. Mężczyzna przecież tez by nie podrywał brzydkiej kobiety

@deiceberg: No nie wiem, wystarczy spojrzeć na powodzenia brzydszych kobiet na tinderze, ale to nic dziwnego, bo 70% klientów takich aplikacji to faceci.
  • Odpowiedz
@120_Dni_Sodomy: 80% na tinderze to faceci ,a aplikacja opiera się tylko na ocenie zdjęć
To komu kobieta ma odpowiedzieć jak dostaje dziennie setki tych samych wiadomości?
Faceci też by tak robili
  • Odpowiedz
gdybyś miał wybrać ładna a brzydszą która byś wybrał?

@deiceberg: Gdyby jeszcze chuop miał wybór ¯\(ツ)/¯ Teraz ani jedna ani druga nie zechce gorszego faceta, bo stwierdzają że 'zasługują' na takiego przynajmniej 3-4 oczka wyżej niż ona sama xD
  • Odpowiedz
@djtartini1: Ale ta desperacja zaczyna się z wiekiem
Popatrzmy np na takie szkoły średnie
Chłopaki jarają się tylko tymi najładniejszymi Julkami
Nie twierdzę, że brzydkie kobiety nie mają dużo łatwiej od brzydkich chłopów ale ilość atencji do nich jest na wypoku mocno przesadzona
  • Odpowiedz
śmiejesz się, ale to działa w dwie strony. Mężczyzna przecież tez by nie podrywał brzydkiej kobiety

@deiceberg: sęk w tym, że mężczyzna nie musi być przystojny, starczy że jest ciemnoskóry.
  • Odpowiedz
No nie wiem, wystarczy spojrzeć na powodzenia brzydszych kobiet na tinderze

@djtartini1: Ale na obrazku jest zagadywanie na żywo, sama nie należę do zbyt urodziwych i ani razu się nie zdarzyło, żeby facet do mnie zagadał na żywo albo nawet żeby patrzył czy się uśmiechnął - no bo dlaczego miałby to robić, skoro ma do wyboru ładniejsze dziewczyny?
  • Odpowiedz
Ale na obrazku jest zagadywanie na żywo, sama nie należę do zbyt urodziwych i ani razu się nie zdarzyło, żeby facet do mnie zagadał na żywo albo nawet żeby patrzył czy się uśmiechnął - no bo dlaczego miałby to robić, skoro ma do wyboru ładniejsze dziewczyny?

@choochoomotherfucker: Rozumiem i przykro mi. Zdaję sobie sprawę, że tak jest oraz, że faceci patrzą głównie na wygląd- ot kwestia natury, a nie myślenia
  • Odpowiedz