Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +136
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zielonykubek +518
Kiedy nie udało się straszenie, że mieszkań zabraknie, kiedy nie udały się artykuły o gniazdownikach, czas na kolejny temat #nieruchomosci
@deiceberg: No nie wiem, wystarczy spojrzeć na powodzenia brzydszych kobiet na tinderze, ale to nic dziwnego, bo 70% klientów takich aplikacji to faceci.
To komu kobieta ma odpowiedzieć jak dostaje dziennie setki tych samych wiadomości?
Faceci też by tak robili
@deiceberg: Gdyby jeszcze chuop miał wybór ¯\(ツ)/¯ Teraz ani jedna ani druga nie zechce gorszego faceta, bo stwierdzają że 'zasługują' na takiego przynajmniej 3-4 oczka wyżej niż ona sama xD
Popatrzmy np na takie szkoły średnie
Chłopaki jarają się tylko tymi najładniejszymi Julkami
Nie twierdzę, że brzydkie kobiety nie mają dużo łatwiej od brzydkich chłopów ale ilość atencji do nich jest na wypoku mocno przesadzona
Komentarz usunięty przez moderatora
@deiceberg: sęk w tym, że mężczyzna nie musi być przystojny, starczy że jest ciemnoskóry.
@djtartini1: Ale na obrazku jest zagadywanie na żywo, sama nie należę do zbyt urodziwych i ani razu się nie zdarzyło, żeby facet do mnie zagadał na żywo albo nawet żeby patrzył czy się uśmiechnął - no bo dlaczego miałby to robić, skoro ma do wyboru ładniejsze dziewczyny?
@choochoomotherfucker: Rozumiem i przykro mi. Zdaję sobie sprawę, że tak jest oraz, że faceci patrzą głównie na wygląd- ot kwestia natury, a nie myślenia