Aktywne Wpisy
Pust3lnick +11
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
mleko23 +760
Bardzo pilnie potrzebuje kogos kto zechce odegrac scene bycia mojej narzeczonej na imprezie rodzinnej 26 maja. Jedynie czego oczekuje to kultury, obsługi noża i widelca i komplementy ciotkom. Ok. 4 godziny to zajmie i konczymy nasz zwiazek. Wiek 25 do 40. Bardzo by bylo dobrze gdyby cos wiedziala o samolotach bo chcial bym ja przedstawic jako stewardessa ktorej nigdy nie ma w domu a pozniej zginie. Ktos mi
pomoze???
pomoze???
- szukamy grafika z umiejętnością obsługi Corela
to chyba szukam osoby, która ogarnia Corela? Może różowa powiedziała, że ogarnia, bo myślała, a #!$%@? umiem photoshopa to i corela.
To trochę jakbym szukał kierowcy TIRa i wymagał znajomosci przeładunku, a odezwałby się kierowca autobusów, bo myślał że w sumie to jeden #!$%@?. Tu i tu się jeździ a potem stał jak dupa i nie wiedział co robić, bo się okazuje, że tu nie ma przystanków.
Nie bronię szefa, bo zachował się jak #!$%@? tymi wiadomościami, ale jednocześnie też #!$%@? mnie notoryczne kłamanie ludzi w CV. Umie 4 słowa po niemiecku i wpisuje komunikatywny. Obsługa komputera? Umiem włączyć, wejść na Facebooka - bardzo dobra.
#pracbaza #januszex #radom #giftpol
Po drugie to po to jest okres próbny, żeby odsiewać (w cywilizowany sposób) ludzi,. którzy się nie sprawdzili.
Po trzecie to kobita obsługiwać Corela potrafiła, bo zrobiłą 9 z 15 projektów których od niej oczekiwano, więc po prostu się jeszcze nie rozkręciła, co mogło wynikać np. z tego, ze Corela zna, ale
W każdej normalnej pracy daje się czas na wdrożenie. Wy głąby bronicie firmy, która nawet handlowcom ponadawała maila handlowy1 i kolejne cyferki, a nie imienne. Ciekawe dlaczego, prawda? Na pewno nie dlatego, ze tam zdecydowali się drzwi obrotowe zamontować bo taka rotacja :D
@tatamarcina: #!$%@?, ludzie siedzą w więzieniach z powodu fałszywych oskarżeń o gwałt czy przemoc, ale wykopkowy spermiarz obcej lasce, której na oczy nie widział i słowa z nią nie zamienił, wierzy na słowo. XD XD XD
@somskia: I kolejna, co udowadnia, że kłamanie wychodzi wam najlepiej. Gdzie ja bronię janusza? Ja jestem tu bezstronny. Janusz nie jest bez winy, ale wychodki, co się zesrały jak ty, pokazują swoją prawdziwą wartość jako pracownika. Większość pracodawców potrzebuje w swojej firmie kierowników, ludzi zaufanych i wiesz kto nimi nie zostaje? Właśnie tacy roszczeniowi milenialsi jak ty.
@teslamodels: ale ona nie kłamała, wprost powiedziała, z którego softu korzystała, co potwierdził grafik, który był na jej rozmowie rekrutacyjnej. Mimo tego dziewczyna zrobiła 60% normy doświadczonego w firmie grafika w swój drugi dzień pracy. W dodatku ten grafik przyznał, że szło jej lepiej niż jemu, gdy on zaczynał. Tydzień i by śmigała w nowym sofcie jak inni. Trzeba mieć takiego samego wąsa jak ten
oczywiscie juz musial wleciec temat oskarzen o gwalt, bo to ma ogromny zwiazek z ta sprawa ze typ nie potrafi zweryfikowac umiejetnosci na rozmowie kwalifikacyjnej, w 1 dzien pracy wymaga 100% wydajnosci starego pracownika i zwalnia przez skype, po czym ostentacyjnie oglasza w wyjasnieniach ze łaskawy pan zapłaci za pracę zgodnie z umową xD
@tatamarcina: ziom, od czego jest okres próbny?
Może sprawdzenie jak ktoś jeździ autkiem jest łatwe, ale uwierz mi na niektóre stanowiska sprawdzenie kandydata musiałoby trwać kilka dni.