mirko_anonim mirko_anonim 14.03.2024, 08:20:35 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimWasz znajomy, z którym nie utrzymujecie kontaktu mierzył się ze stanem po wypadku, operacji, ale wygrał i jest w pełni sprawne.Budzi to w was jakieś emocje? Podziw, smutek, a może to tylko historia dla plotek?Pytam, bo chce wiedzieć czy jestem normalny.#pytanie─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Nighthuntero· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
Socah Socah 14.03.2024, 08:37:15 via Wykop 2 + @mirko_anonim: skoro chcesz wiedzieć czy jesteś normalny, to już redflag.
sberatel sberatel 14.03.2024, 09:22:55 via Wykop 0 + @mirko_anonim: skoro z nim nie utrzymuje kontaktów to mam to w dupie
MajsterOfWihajster MajsterOfWihajster 14.03.2024, 10:17:16 via Wykop 1 + @mirko_anonim: Tak, jesteś normikiem.
Wasz znajomy, z którym nie utrzymujecie kontaktu mierzył się ze stanem po wypadku, operacji, ale wygrał i jest w pełni sprawne.
Budzi to w was jakieś emocje? Podziw, smutek, a może to tylko historia dla plotek?
Pytam, bo chce wiedzieć czy jestem normalny.
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim