Wpis z mikrobloga

@cola_awdanow: jeszcze nie wszystko stracone, zaproponuj, że przecież nie musicie być razem, żeby się r----ć, i możecie to robić jak kumpel z kumpelą, a nie jako para. Spróbuj, i tak nie masz nic do stracenia.
  • Odpowiedz
@jankotron: raczej stracone, z resztą za długo zwlekałem bo w sumie podkochiwałem się w niej jakieś 1,5 roku, dopiero teraz na studiach zaczeliśmy razem gdzieś wychodzić, dzisiaj powiedziałem, że mi zależy a ona że nie wie co powiedzieć ale jestem jej kumplem itd. wg mnie nie ma co dalej tego ciągnąć bo tylko sam będę siebie oszukiwał
  • Odpowiedz
@h3lloya: srałem się, bo byłem życiową s---------ą XD poza tym nie miałem z nią jakiegoś super kontaktu, dopiero od grudnia jakoś zacząłem z nią pisać, od czasu do czasu jakieś spotkanie
  • Odpowiedz
@cola_awdanow: Takie okolicznościowe #coolstory

Na początku technikum poznałem fajną dziewczynę, niestety zajętą ale wtedy o tym nie myślałem bo nie pociągała mnie kompletnie. Gadka szmatka na początku, ale... powoli szliśmy od znajomych do kolegów i nagle coś zacząłem do niej czuć, zaczęła mi się podobać i w ogóle takie tam miłosne pierdoły. Nie chciałem jej o tym mówić bo nie wiedziałem czy mi to przejdzie i bałem się trochę
  • Odpowiedz
@Psikot: @skarekrow:

Wygryw jak sam s-------n. Byłem ciężką s---------ą, czułem że będzie katastrofa z mojej strony jeżeli pójdziemy w to ale wytrzymała, wytrzymała moje kompleksy i mnie z nich wyleczyła, wytrzymała to że wiele razy byłem nerwowy nie panując nad sobą, przetrzymała moją depresję w którą niejako sam się wpędziłem i pamiętam to jako koszmar który nam zgotowałem i mnie z niej wyciągnęła (nie było łatwo). Jeżeli sobie
  • Odpowiedz