✨️ Obserwuj #mirkoanonim Powiedzcie mi, co wam tak bardzo przeszkadza w zagłosowaniu na Korwina? Przecież to co on głosi to po prostu logiczne i racjonalne poglądy każdego białego człowieka.
ale socjale!
I bardzo dobrze, dlaczego jako ciężkopracujący człowiek mam zrzucać się z własnych, ciężkozarobionych pieniędzy na bandę nierobów? Niech się wezmą do roboty i sami zarobią, krótka piłka.
ale podatki!
Pieniądz publiczny, który pochodzi właśnie z podatków, zawsze będzie gorzej spożytkowany od prywatnych pieniędzy. O swoje dbamy, a cudze nas nie obchodzi, to zupełnie naturalne. Należy ludziom zostawić pieniądze, zamiast je zabierać.
ale prywatyzacja!
To samo co wyżej, prywatne działa lepiej od publicznego.
ale miejsca pracy!
Zwolnieni urzędnicy, którzy pobierają pensję z publicznych pieniędzy za nicnierobienie znajdą sobie nowe, bardziej produktywne dla siebie i gospodarki zajęcie. Będzie to z korzyścią dla wszystkich.
ale russki agent!
Ma pan dowód? Jeśli tak, to na co czekasz?
ale tusk i kaczyński!
Oni już rządzą od 20 lat (20 PIER*****YCH LAT!) i pokazali już, że nic nie potrafią i nic nie zrobią. Trzeba być totalnym tępakiem, żeby wciąż się na nich nabierać. Jeśli to robisz, to nie jesteś biały. Po prostu.
Powiedzcie mi, co wam tak bardzo przeszkadza w zagłosowaniu na Korwina? Przecież to co on głosi to po prostu logiczne i racjonalne poglądy każdego białego człowieka.
I bardzo dobrze, dlaczego jako ciężkopracujący człowiek mam zrzucać się z własnych, ciężkozarobionych pieniędzy na bandę nierobów? Niech się wezmą do roboty i sami zarobią, krótka piłka.
Pieniądz publiczny, który pochodzi właśnie z podatków, zawsze będzie gorzej spożytkowany od prywatnych pieniędzy. O swoje dbamy, a cudze nas nie obchodzi, to zupełnie naturalne. Należy ludziom zostawić pieniądze, zamiast je zabierać.
To samo co wyżej, prywatne działa lepiej od publicznego.
Zwolnieni urzędnicy, którzy pobierają pensję z publicznych pieniędzy za nicnierobienie znajdą sobie nowe, bardziej produktywne dla siebie i gospodarki zajęcie. Będzie to z korzyścią dla wszystkich.
Ma pan dowód? Jeśli tak, to na co czekasz?
Oni już rządzą od 20 lat (20 PIER*****YCH LAT!) i pokazali już, że nic nie potrafią i nic nie zrobią. Trzeba być totalnym tępakiem, żeby wciąż się na nich nabierać. Jeśli to robisz, to nie jesteś biały. Po prostu.
#polityka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: na niego nawet członkowie własnych partii nie głosują, nie mówiąc o tym, że z każdej jest wyrzucany.
@mirko_anonim: IQ wyższe niż 60 i elementarna godność osobista