Aktywne Wpisy
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Bunch +69
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Faktem jest, że gość zabił człowieka samochodem. Faktem jest, że popełnił przestępstwo.
Ale ten nagłówek...
Serio ręce mi opadają. Ktoś kto ma 0,3 promila NIE JEST pijany. Nie jest nawet POD WPŁYWEM alkoholu. Według polskiego prawa jest co najwyżej PO SPOŻYCIU alkoholu.
A faktycznie mógł 5 minut wcześniej zjeść batonika z advocatem.
minusy tutaj.
@dominowiak: mając 0.3 we krwi xdddd
@wstanczyk: no dobra, masz rację - w wydychanym powietrzu.
We krwi to 20 minut po wypiciu piwa.
@dominowiak: Dobra ziomeczku, skończ lepiej pić, bo już ci się miesza.
limit powinien być równy zero, powyżej zera zabierać auto na złom. #!$%@?ć pijaków
@assninja: ale ja na ten temat nawet nie dyskutuję. Dla mnie jest sprawą oczywistą, że po alkoholu nie siadam za kierownicę.
Chodzi mi o klikbajtowy nagłówek. Bo osoba mająca 0,3 promila zwyczajnie NIE JEST pijana. Ani w rozumieniu prawnym, ani jakimkolwiek innym.
@assninja: Ale ty masz silną psychikę. xD
@assninja: Ja nie jeżdżę autem nawet jak poprzedniego dnia wąchałem piwo, a w dalsze trasy muszę mieć dwa dni przerwy. I nadal nie uważam, że ludziom powinno się złomować auta jak nie mają 0,00 we krwi. xD
Nawet wg poprawa nie był pijany.
Do 0,5 promila jest wykroczenie i stan po spożyciu alkoholu. Od 0,5 jest przestępstwo i stan nietrzeźwości.
@assninja: Te 0,3 promila to legalny poziom w większości krajów Europy xD