Aktywne Wpisy
Burkhard +1501
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
hohohohoho +471
czuje dumę człowiek
Jest też aplikacja francuska, ale jeszcze nie korzystałem: https://bouillard.org/kikourou/jjab/index.html
No a LocusMap to już chyba wszyscy znają. Tak czy siak, można wszystkie trasy planować z poziomu telefonu. Oczywiście telefon żre baterie, ale jak się wyłączy ekran i korzysta tylko z komend głosowych, to można tak przejechać 12 dni bez podłączania się do gniazdka. Ale trzeba ze sobą zabrać jeszcze powerbank 20 000 mAh, dodatkowo drugi powerbank na wszelki wypadek i panele słoneczne. Oczywiście całkowicie nie rozładowałem powerbanku i ładowałem jeszcze drugi telefon do robienia zdjęć i zegarek garmina do rejestrowania trasy.
@albarash89: JJAB robi robotę przy zbieraniu squadratinhos.
@albarash89: samo z siebie nie będzie działać, trochę się trzeba nagimnastykować - generalnie narzędzie zostało stworzone z myślą o użytkownikach francuskiego forum kikourou.net, więc trzeba się tam zarejestrować, następnie w prywatnej wiadomości podesłać namiar na siebie na stravie i squadrats do autora apki (BouBou27, zna angielski) i poprosić go o dostęp do aplikacji, następnie zostaniesz poproszony o przywitanie się z innymi kwadraciarzami