Aktywne Wpisy

alverini +101
A wy co przegrywy? Macie też złą nazwę CV? Anetka z HR nawet CV nie otworzy bo jej się nazwa nie podoba xD chvj z doświadczeniem, liczy się nazwa pliku xD
#pracbaza
#pracbaza

źródło: temp_file1214813853963145216
Pobierz
synadama +10
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?

źródło: temp_file8191004354123073683
Pobierz
#przegryw
Jezeli ma sie średniej jakości geny to jeszcze przez odpowiednią socjalizację i start w życiu można jeszcze sprowadzić ta jednostkę na prostą. Jednak patologia niskiej jakości geny brak pieniędzy powodują że taka jednostka do końca życia się będzie borykała z w najlepszym wypadku z problemami psychicznymi i będzie żyć po najmniejszej linii oporu. W najgorszym wypadku wiadomo co ją czeka...
czy się mylę?
Spoko. Zmienisz zmiany społeczne takie jak hipergsmie kobiet? Zmienisz to, że kobiety wychowując dzieci mówią że trzeba być grzecznym i ugodowym, by w wieku łączenia się w pary jednak szukać dynamiczników? A potem beta bankomatów i że pytanie o przeszłość kobiety to szowinizm i mizoginia?
Odwrócisz te zmiany społeczne? Pogonisz mi simpow którzy na OF czy na innym twitchu wydają w dzień więcej niż ja w tydzień zarabiam?
Przekonasz
@ash996: A choć nie jestem aktywnym przegrywem to wrzucę słówko że realia się zmieniły, globalizacja. Boomerzy się wiązali tak, że baba brała chłopa we wsi, bo miał proste zęby, a teraz 80% kobiet celuje w 20% najbardziej atrakcyjnych facetów w dużym promieniu.
@ash996: polecam z całą mocą pozostać przy healthygamergg i ograniczyć interakcje z tagiem przegryw do minimum. Taka zmiana poziomów to będzie doświadczenie porównywalne z wpadnięciem do szamba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podejmować racjonalne dyskusje, obnażać hipokryzję mainstreamu i ślepotę