Aktywne Wpisy
kuba7728 +16
https://www.youtube.com/watch?v=spxvndFxOvg
start mniej więcej od 49:40, ok. 2 minuty
Uwaga mocne! Sama laska już pewnie znana, bo przeprowadzała wywiady m.in. z Lewadnowską czy polką, która wyszła za egipcjanina. Natomiast ten materiał jakoś nie był szczegółowo omawiany. Prowadząca zaprosiła jakiegoś psychologa, a ten wyciągnął z niej to jaka kiedyś była. Przyznała(oczywiście swoimi słowami), że w młodości się wyskakała, a potem sama podbiła do przyszłego męża, który był jej znajomym, bo od chadów dostawała
start mniej więcej od 49:40, ok. 2 minuty
Uwaga mocne! Sama laska już pewnie znana, bo przeprowadzała wywiady m.in. z Lewadnowską czy polką, która wyszła za egipcjanina. Natomiast ten materiał jakoś nie był szczegółowo omawiany. Prowadząca zaprosiła jakiegoś psychologa, a ten wyciągnął z niej to jaka kiedyś była. Przyznała(oczywiście swoimi słowami), że w młodości się wyskakała, a potem sama podbiła do przyszłego męża, który był jej znajomym, bo od chadów dostawała

tesknilam_ +11
czy wy też macie coś takiego, że po samej twarzy albo spojrzeniu zdarza wam się wyczuć sympatycznego człowieka i odwrotnie?
mi oczywiście zdarzały się pomyłki w ocenach, zarówno w jedną jak i w drugą stronę, ale nierzadko było tak, że wystarczla chwilą, aby wyczuć kto jaki jest.
#pytanie #logikarozowychpaskow #psychologia
mi oczywiście zdarzały się pomyłki w ocenach, zarówno w jedną jak i w drugą stronę, ale nierzadko było tak, że wystarczla chwilą, aby wyczuć kto jaki jest.
#pytanie #logikarozowychpaskow #psychologia

Moja matka krzyczy, że mnie zabije. Nagrałem to. Teraz krzyczy, że na mnie policje wyśle i mnie wywiozą pod most. Mogę się jakoś bronić przed tą pijaczką?
#alkoholizm #prawo #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A tak serio to dzwoń po pały i się nie zastanawiaj nawet.
Ciężka sprawa, wspoczuje. Ile masz lat? Bo wiesz, że jeśli nie miałby się kto tobą zajac to możesz w bidulu wyladowac?
Masz opcje zamknac się w pokoju i przeczekać? Kurde nie byłem nigdy w takiej sytuacji ale takie patologie są wśród nas a człowiek nawet nigdy się nie zastanawiał co by zrobił będąc w takiej sytuacji.