Aktywne Wpisy
Gilgamesz69 +114
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sxilll +142
Chłop co się śmieje z Lewandowskiego, że jest nikim bo nie wygrał Copa America. Śmiechu warte
#mecz
#mecz
źródło: 1FF3F500-15F1-4BAC-9E6C-F60D7C4066C3
Pobierz

mi oczywiście zdarzały się pomyłki w ocenach, zarówno w jedną jak i w drugą stronę, ale nierzadko było tak, że wystarczla chwilą, aby wyczuć kto jaki jest.
#pytanie #logikarozowychpaskow #psychologia
To samospełniająca się przepowiednia na podstawie tzw. pierwszego wrażenia.
kwa, @zazdrosny, Ty to z mordy wyglądasz na jakiegoś mordercę, albo psychopatę, a w rzeczywistości fajny ziom (nie zbieram złom, nom) z Cb jest. ludzie się mylą i to często!!(-‸ლ)
generalnie choć czasem złudne, to jednak ufam pierwszemu wrażeniu, bo warto ufać własnej intuicji. często wystarczy krótka chwila, żeby stwierdzić czy coś ci się podoba, przykładowo obraz, czy inny utwór, więc czemu inaczej miałoby być z ludźmi.
@tesknilam_: Tak, często tak to traktuję. Natomiast (chyba w odróżnieniu od ciebie) mam świadomość, że w tej grupie istnieje pewien niewielki odsetek osób które są pozornie miłe a w rzeczywistości są albo tylko patologicznymi oszustami albo (dosłownie) psychopatami. Były tu kiedyś na Wykopie (z YT) wywiady z psychopatami gdzie dość
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
PobierzJa tylko po tatuażach, kolorze i długości włosów, piercingu, butach (np. glany w środku lata) jestem w stanie rozpoznać, że ktoś się powinien leczyć.
@Wilczak: Jak bad boy z zawiasami może być sympatycznym człowiekiem, przecież to się wyklucza.
Co jest złego w chodzeniu w glanach latem, kiedy jest np. 18 stopni? Tak do 20 stopni bez problemu można chodzić w takich butach i nic nie grzeje.
Odkryłem to po 30tce... mam też dużą intuicję i często to ratowało mnie za kółkiem albo jako pieszy