Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +16
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

#s--s #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Co różowe myślą o pegging?
Kręci mnie taka wizja, ale niestety moje wspomnienia z proponowaniem tego ex-partnerce nie są zbyt miłe. Zaczęła wmawiać mi ukryty biseksualizm i namawiać na trójkacik. Była przy tym bardzo wulgarna, mówiła że ona się szanuje i nie robi takich rzeczy, że facet to ma być facet, znacie takie teksty itp. Ostatecznie skwitowała, że jak tak bardzo mi zależy to zorganizuje mi trójkącik, przyjdzie inny facet i przeleci nas oboje.
Bolała mnie ta rozmowa i nie chciałbym przeżywać ponownie podobnej, więc chciałbym wybadać temat wcześniej.
Jak to wygląda u innych różowych? Czy rzeczywiście jestem takim zboczeńcem w waszych oczach?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: zawsze dobrze dopowiedzieć sobie "z tobą". Nie robi takich rzeczy z tobą.