Aktywne Wpisy

jedz_se +1513
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania
źródło: wyrok
Pobierz

FajnyTypek +462
Biedna p--------a piechota
#limanowa
#limanowa
źródło: f08bdaa0897d4046d90acdaeb174d6421c7028550d3964cdc43d025fc849e542,w800
Pobierz

Mirki, myślę nad przekwalifikowaniem się na SEO, social media junior, google ads ect. Czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat? Trzeba ukończyć kurs, studia podyplomowe czy jeszcze coś innego będzie potrzebne do zdobycia doświadczenia? Czasami widzę stawki na dzień dobry to jestem gotów na intensywną naukę kursów. A może ktoś z was pracuje pracował w tej branży i może powiedzieć o wadach, zaletach, czy warto w to iść? Nie potrafię zadać większego pytania, nawet jako korpomyszon, bo na youtube są kursy, czesto oferty w zarobkach pzrebijają inne oferty, a mając 28 lat jeszcze jestem młody, by zmienić fach na inny
#pracbaza #praca #pracabaza #pytanie #pytaniedoeksperta #socialmedia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Ways-Social-Media-Improve-Your-SEO-Ranking-Results
PobierzZobacz czy coś jeszcze jest robione: umiejetnoscijuta