@mirko_anonim: a od kiedy kobieta jest od ułatwiania życia i ciągnięcia w górę ? Szukasz mamusi czy partnerki ? Jesteś w żeńskiej energii uważając że to kobieta ma cię ciągnąć w górę nie na odwrót Ja bym nie chciała maminsynka szczerze mówiąc
@mirko_anonim: 3 i 4 to czesto na odwrot a jak jest to szybko mija po pol roku 2 jest fajne ze moznesz wziasc dupe pod pache i sobie z nia pojechac kiedy jak chcesz to fakt.
Ale generalnie tych idealnych zwiazkow to malo innaczej ludzie by sie nie rozstawali.
Podusmowujac, zgadzam sie tylko z punktem 2 ale to tez ma swoje minusy bo z drugiej strony nie mozesz z kims
Anonim (nie OP): > A teraz napisz to ze swojego konta, żebyśmy wiedzieli co to za mądrala takie rzeczy prawi.
Nie OP, ale rozumiem potrzebę pozostania anonkiem; biorąc pod uwagę niektórych psychopatów na tym portalu to lepiej niczego nie pisać z konta jakkolwiek połączonego z realnym życiem xD
Ja bym nie chciała maminsynka szczerze mówiąc
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale generalnie tych idealnych zwiazkow to malo innaczej ludzie by sie nie rozstawali.
Podusmowujac, zgadzam sie tylko z punktem 2 ale to tez ma swoje minusy bo z drugiej strony nie mozesz z kims
https://wykop.pl/cdn/c3201142/d51b1e9091f96dfa9cafa0a314ded29ea25950130e73da3ff820cc2cd95bcda7.jpg?author=Jarkendarion&auth=9fa4741770620077e69b40bc406ded34
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie OP, ale rozumiem potrzebę pozostania anonkiem; biorąc pod uwagę niektórych psychopatów na tym portalu to lepiej niczego nie pisać z konta jakkolwiek połączonego z realnym życiem xD
─────────────────────
· Akcje:
@mirko_anonim: Ja nie widuje szczęśliwych par, a to co jest na instagramie to sama prawda, wiadomo.
@Linnior88: od zawsze leniwy kartoflu