Wpis z mikrobloga

@toniemojebuty Wystarczy zrobić ankietę w dowolnym mieście w Polsce i spytać, kto to jest na zdjęciu coś takiego, jak „matura, to bzdura”.
Więcej osób będzie znało Najmana niż murana.
Murań jest mało znany w Polsce to nie jest ojciec chrzestny i raczej mniej znany przez przeciętnego Janusza, który ogląda KSW xd
@kopalnia554: Jacula w świecie freaków jest większym memem niż najman, po prostu grupa mniej inteligentnych przegrywów o poglądach prawicowych zrobiła z niego bohatera. Cóż, bohater na miare waszych możliwości bękarty.
@kopalnia554: Tak to robił pod publike, że doprowadził swoje dziecko do przedawkowania. Najman przynajmniej robi to na śmieszno, jacula jest po prostu toksycznym, obrzydliwym, mitomańskim kryminalistą
@kopalnia554: Nie wiem jak można wychwalać jacule. Z dwojga złego Najman przynajmniej nie doprowadził do śmierci członka rodziny przez chęć zarobienia szybkich i łatwych pieniędzy spieniężając hejt na walkach. Do tego nie próbował nakręcać hejtu na 9latka wyzywając go od bękartów. W porównaniu z jaculą, Najman jest po prostu śmiesznym, nieszkodliwym głupkiem.
@kopalnia554: Ty nie rozumiesz. Ja cie nie chce przekonywać do najmana, ja chce ci uświadomić, że jacula jest obrzydliwym bydlakiem. Ale dla was nienawiść do jednego łączy sie z sympatią do innego. Jak kiedyś zmądrzejecie to zauważycie jacy głupi byliście i jak daliście sie mamić bestii z wałcza xD