Wpis z mikrobloga

@dam2k01: Dlatego trzeba szukać młodszej, to większa szansa że będzie na podobnym poziomie doświadczenia. @mirko_anonim No ja szukam, ale w sumie to zacząłem dopiero dokładnie rok temu. I wierzę, że wcale nie jest jeszcze game over.
  • Odpowiedz
@Runaway28: @Revizorek No ja wiem że już 15 i 16 się ostro piorą, bo właśnie sporo z takimi małolatami 15-20 piszę. I ostatnio nawet poznałem taką 16, która mi napisała, że to, że jestem 10 lat od niej starszy jest dla niej hot, bo ona właśnie takiego starszego chłopaka chciałaby mieć. A dziewczyna ma zero doświadczeń z facetami, tylko z kobietami póki co. Więc da się, a czy znajomość
  • Odpowiedz
@Revizorek: Na tym cały trik polega, że dziewczyna jeszcze nie wie jak wyglądam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oficjalnie ja też nie wiem jak ona wygląda, ale akurat udało mi się wystalkować jej socjale po informacjach, które mi podała. Trzeba gadką dziewczynę zainteresować, przyzwyczaić do siebie, nakręcić, a dopiero potem się zdjęciami wymieniać. Taki mam sposób. Te laski, które naciskają na szybką wymianę zdjęć zawsze mnie od
  • Odpowiedz
@Revizorek: No ja akurat czuję głęboką niechęć do dziewczyn które mają za sobą jakieś akcje typu FWB, ONS, obciąganie na pierwszych randkach, itp. A tego jest masa nawet wśród takich 16 czy 18-latek. Zwłaszcza takich, które lubią starszych. Ja szukam właśnie stałego związku, ale wymagania co do charakteru dziewczyny mam naprawdę duże (nie toleruję palaczek, tatuaży, kolczyków w dziwnych miejscach, długo by wymieniać) i zdecydowaną większość dziewczyn sam olewam ze
  • Odpowiedz
@Raklajev potwierdzam. Mam 31 lat, ponad 30 sztuk przebiegu, wlasnie sie zwiazalem z dziewica rocznik 99. Nie zeby mi to robilo roznice, dowiedzialem sie jak juz bylismy w zwiazku ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
najpierw przez kilka(naście) dni popiszę a dopiero potem wymienimy się zdjęciami

@karolek118: nie szkoda Ci życia? xd laski są bezwgledne w kwestii wyglądu. Jak się nie spodobasz to choćbyś gadał z nią 2 lata i pisał dla niej poematy to i tak cię odpali jak się nie spodobasz. Strata czasu.
  • Odpowiedz
@De_Fault: oj to prawda, dziewczyny nawet większą wagę do wyglądu przywiązują niż chłopy xD ja znam taką jedną nauczycielkę to baba miała z 50 lat a jeszcze oceniała wygląd takiego ładnego ucznia w klasie mojej, żałosne xD ale też widziałem mnóstwo par gdzie dziewczna naprawdę atrakcyjna, a chlop taki sobie
  • Odpowiedz