Aktywne Wpisy

annlupin +11
wstałam sobie i z piesami trzeba iść nie chce mi sie ale one chcom a co uwas

#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz

Tyle tras tam jest do przejechania, niby wiele nie ma w takiej Sonorze czy baja California, bo to głównie pustkowia i góry ale chłop się lepiej czuł. Cały dzień na rowerze i upał 30-40 stopni.
Czasami jakąś jaszczurka lub rozjechany wąż na drodze, a to jakiś jeden z opuszczonych i zarośniętych kaktusami i kolcami dom z śladami kul na ścianach.A to jakaś szczerupa rozbita po dachowaniu leży już od wielu lat.
A to jakiś telefon ze zdjęciami jakiegoś budowlańca i portfel w rowie leżał. Kto wie może ten tez byl porwany przez kartel i skończył gdzieś niedaleko.
Niby Arizona i California czy Texas też podobnie wyglądają ale tam mniej przygody może się zdarzyć bo wszystko jakieś bardziej ułożone i mniej spontaniczne.
Ale chłop chce jeszcze pożyć i więcej jego stopa w Meksyku nie stanie.
Ehhhh szkoda bo klimat aż się wylewał przez te 4 miesiące i chłop zapomnieć nie może.
#przemyslenia
#zalesie
#podroze
#podruzujzwykopem
#podrozujzwykopem
#logikaniebieskichpaskow
#takaprawda
#rower
#smutnazaba
#smutek
#zycie
#przemyslenia #meksyk #kartelenarkotykowe #przestepczosc
źródło: Baja-Divide-Film_17
Pobierz@adamsowaanon: typowa depresja powyprawowa
I tak od wyprawy do wyprawy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I nie że mam depresję,bo nie mam, bardziej czuję się szczęściarzem że czegoś tak ultra trudnego i hardkorowego doświadczyłem, medytowałem nieraz jadąc i jadąc po tych szutrach, kamieniach, odpływając myślami....