Aktywne Wpisy
yourgrandma +84
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
120_Dni_Sodomy +56
Będziecie teraz jeszcze płacić w podatkach za to żeby Julka zarabiająca 6-7 tysięcy w ciężkich warunkach pracy biurowej przy kawusi mogła się ruch@ć z oskariatem i mokebe. Jedyne ruchanie na jakie mogą liczyć koliedzy z tagu to ruchanie przez państwo. Ten kraj to nie jest miejsce do życia dla normalnego faceta
#p0lka #s--s #blackpill
Chodź z drugiej strony niewiele Julek poniżej 25 roku życia zarabia takie pieniądze.
@DFWAFDS: nie pracuję za minimalną, ale jestem z deczko zniesmaczony tym, że moje podatki są rozdawane na lewo i prawo wszystkim. A ja co najwyżej mogę sobie zapłacić więcej podatków.
@DFWAFDS: też, przez to nie mieszam się w politykę, bo obojętnie jaka frakcja jest u władzy, zawsze działa na szkodę przeciętnego chłopa.
Takie działania sprawiają, że faceci nie będą chcieli walczyć za ten kraj i oleją ewentualne wysłanie w kamasze. Myślę, że większość z nas nie miałaby nic przeciwko, gdyby nasze podatki poszły na zbrojenia, wyposażenie wojska, oraz szkolenia.
Utrzymujemy hedonistów, witaminki i nierobów, a gdy przyjdzie co do czego, to będziemy jeszcze musieli o ten kraj walczyć. Mając w zamian co dokładnie? Ciągła
Jednak z drugiej strony, to może być jakiś bodziec dla facetów, aby wzieli się za siebie, zaczęli ćwiczyć, ograniczyli jaranie i chlanie, tym samym stając się bardziej atrakcyjnymi dla kobiet. W
Komentarz usunięty przez moderatora
@G06DbT: w jaki sposób darmowa antykoncepcja dla mlodych dziewczyn dziala na szkode chlopa?