mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
62
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
onepnch
@mirko_anonim: Ona już czuje ten dreszczyk XD Dreszczyk = k---s kolegi
1840
Buko_von_Krossig
Buko_von_Krossig
@mirko_anonim: its over
1697
Wiesmin
@mirko_anonim ma bolca na boku i chce go przetestować w związku. Jak będzie kiepski to wróci do Ciebie, a jak będzie lepszy to nie wróci.

Ogólnie takie pytanie to znak, że nie masz już dziewczyny.
169
N.....s
N.....s
@mirko_anonim: przerwa tak

Ale już na stałe
94
m.....a
@mirko_anonim: nie wiem, ja uwazam, ze jesli takie mysli kolataja jej sie w glowie, to oznacza to, ze po prostu sie znudzila toba i szuka wrazen. i cos mi sie wydaje, ze jak juz tych wrazen zazna, to pomysli sobie, ze chetnie by wrocila do stabilizacji i cieplego k--------a jakim jest zwiazek z toba.
70
Sinti
dla mnie spoko, powiedz lasce że wyrażam na to zgodę
62
somskia
@mirko_anonim: bajcik idealny pod wykopków
49
AfterPartyBarty
@mirko_anonim, @sberatel: teraz pomysl sobie ze masz z taka lancuch malzenstwa i bombelki... opie run bo bolca juz ma tylko testuje Cie jak zareagujesz jak sie rypnie
34
assninja
@mirko_anonim: dawaj, co może pójść nie tak. Przecież nie będzie tak że ona sobie znajdzie trzech a ty żadnej XD
34
oficjalniemartwa
@mirko_anonim z cyklu: jak zakończyć związek niby go nie kończąc
34
c.....n
c.....n
@mirko_anonim: Powiedz że sam już od dawna chciałeś to zaproponować bo znudziło ci się pukanie z nią przez 8 lat. Podkręć delikatnie że masz już jedną która tylko czeka na twój ruch. Wyjdź z tego na tarczy a potem to najlepiej przestań sam cokolwiek inicjować.
34
CH3j
CH3j
  • adult
31
sberatel
@mirko_anonim znaczy się ma ochotę poruchać się z byle kim w sumie 8 lat i jest tylko twoją dziewczyną to nie dziwię się że chyba szuka okazji by wymiksować się z tego związku.
14
Ravau23
Ravau23
@mirko_anonim: nie swędzi cię głowa w miejscu gdzie jeleniom rogi rosną?
11
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Są dwa warianty:
* poznała kogoś i chciałaby zobaczyć czy coś z tego wyjdzie, ale nie chce cię zdradzać i jak nie wyjdzie to chce kontynuować związek z tobą,
* to już jest koniec, a to ma być tylko takie łagodne zakończenie

Tak czy owak to już najpewniej początek końca.
11
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim niby 0/10, ale widzę, że wykopki wzięły aż po same migdałki ¯_(ツ)_/¯
11
girlsjustwannahavefun
@mirko_anonim: ja bym się nie zgodziła. To obrzydliwe i głupie.
10
pixelozo
9
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Po 8 latach to na 100% po prostu ma Cię dość i chce "legalnie" zacząć szukać kogoś nowego. W sumie nieważne po ilu latach, po jakimkolwiek czasie taka propozycja by oznaczała że ona chce "legalnie" szukać kogoś nowego.
Ale zadam Ci pytanie:
Załóżmy że oboje się na to zgodzicie i spotkacie się z kimś innym - co jeśli ona w tym innym facecie się zauroczy i uzna go za bardziej
9
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Zgodzić się i zapomnieć o szlaufie!

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
8