@CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych i żeby nie było (bo nie każdy zrozumial) Rodzice mają 101% racji, ale... Ten wpis jest WYŁĄCZNIE o tym co mówić ludziom W DEPRESJI 😉
@CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych fajnie mordeczko tylko jak będziesz jechał te kwiaty położyć to przypadkiem znowu auta nie porysuje ( ͡º͜ʖ͡º) xd nie no świruje z fartem wszystko się kiedyś ułoży zobaczysz
@panzergruz: Co do tego filmiku to jest napisany pewien ciekawy komentarz na yt:
A może specjalnie to nagrał żeby mieć dowód do sądu jak będzie rozwód czy coś i żeby zabrać tej matce prawa rodzicielskie. To w sumie nie najgorszy pomysł.
O tyle to ciekawe że odbijał sobie tą rolkę papieru normalnie a jak stłukł to się złapał za nogę, rozbolało go czy specjalnie żeby sprawdzić reakcje?
@CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych powiem Ci, że miałeś mądrego dziadka. To mi przypomina sytuację gdy musiałem dać mój samochód rodzinie siostry żeby mogła wozić dzieci do szkoły itp. Używali go przez pół roku. Moi rodzice ciągle, że a jak coś się stanie, czemu dałem im auto, że co jak mi zniszczą itp. dla mnie to aż tak nie bylo ważne. Chciałem pomóc siostrze żeby jej ułatwić. I dokładnie to samo im mówiłem. Że auto
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ten wpis jest WYŁĄCZNIE o tym co mówić ludziom W DEPRESJI
😉
O tyle to ciekawe że odbijał sobie tą rolkę papieru normalnie a jak stłukł to się złapał za nogę, rozbolało go czy specjalnie żeby sprawdzić reakcje?