Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz

U mnie dmt, ketamina, szałwia lub jeden z pierwszych razów z grzybami dały 5.
A grzybów było może 3G. Jednostka nadwrażliwa na psycho hir
Chciałbym to znowu przeżyć ale nie wiem czy taka śmierć po psychodelikach pojawia się więcej niż raz… wiesz może czy zdarza sie to częściej?
@Cybek-Marian nie mam słów aby na to odpisać merytorycznie więc napiszę
XDDD
Tzn?
Trochę nie kupuję do końca tego całego stopniowa, opisów oraz narzucania dawkowania przy jakim dany poziom ma prawo wystąpić.
Doświadczenia psychodelicznego nie da się ubrać w słowa i takie kategoryzowanie nigdy tego nie odda i nie będzie precyzyjne.
W zasadzie większość z poziomu 5 doświadczam regularnie przy mojej typowej dawce grzybowej, wcale nie heroicznej, (szczególnie jeśli mówimy o doświadczeniach "duchowych"). Z kolei większa dawka, wcale nie dała głębszego doświadczenia
Natomiast gdy nauczyłem się zachowywać świadomość i zwiększyłem dawkę do czterech porcji, to wtedy dopiero zaczęła się zabawa.
@Jakis_Leszek: lvl 5 ale na chwilę - 5g Golden Teacher w lemon tec