Aktywne Wpisy

#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Pytanie głównie do niebieskich pasków, choć różowe również zapraszam do ankiety.
Czy według was świadomie, lub podświadomie oceniamy innych mężczyzn na podstawie tego z kim są w związku?
Może znacie jakieś przykłady, które by tę teorię potwierdzały, lub jej zaprzeczały?
Swoją odpowiedź możecie uzasadnić w komentarzu. #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kobieta jest wizytówką mężczyzny
@mirko_anonim: jak jego różowa jest lojalna i nie próbuje bajerować innych chłopów to o jej niebieskim wiadomo, że nie daje sobie wchodzić na łeb żeby za wszelką cenę nie być samotnym. Dziwne, że komuś jeszcze trzeba tłumaczyć takie rzeczy. Wykop zamienia się w grupki typu bez tabu.
@mirko_anonim: ludzie na pewno oceniaja, bo blisko im do zwierzat.
Ale ja tam swoje wiem i wiem, ze wiele osob jest przypadkiem z fajnymi laskami. Czesc kobiet jest z przegrywami lub pijakami, bo maja wpojone, ze tak ma wygladac zwiazek. Wiec to troche zbieg okolicznosci, ladna morda u tych typow tez nie