Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 4
Anonim (nie OP): One będą do końca życia same i nie dlatego że wybrzydzają, tylko dlatego że zostały zepsute psychicznie, mają tak namieszane w głowach że nie wejście w związek dla nich to jest najmniejszy problem, czy będą cierpieć z tego względu - TAK ale to nie jest ich największy problem, a ty piszesz jeszcze w takim tonie że to ich wina, to nie jest ich wina że zostały zepsute i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Płaku płaku... a co jak kobiety jednak nie obniżą wymagań? Będą samotne? Ojej, jakie to straszne xD To, że wy kwiczycie bez kobiet bo nie macie gdzie wpakować bolca nie znaczy, że my też tak panikujemy na wizję życia w pojedynkę. Oczywiście jak to zawsze bywa, straszycie kobiety, że to taka straszna niedola a tymczasem dla wielu kobiet to wręcz wybawienie, gdy eliminują mężczyzn ze swojego życia :)))
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka dokładnie. Smalczyki myślą, że życie samej bez takiego padalca to kara dla kobiety, tym czasem jest zupełnie odwrotnie i stąd pożywszy kwik. Sama jestem w szczesliwym związku, ale zdecydowanie wolałabym być sama niż męczyć się w życiu z jakimś padalcem xD
  • Odpowiedz
@Zabojcza_Rozowa: Otóż to. Oczywiście, że jak się trafi fajny facet na poziomie to można spróbować wejść w związek i sobie układać z nim życie ale tylko w momencie, gdy on prezentuje odpowiednią jakość. Te wszystkie Janki nie mogą zrozumieć, że dla kobiety bycie z jakimś byle chłopkiem-roztropkiem to naprawdę żadna atrakcja. I jakbym miała się z takim ciągle kłócić bo on by mnie ograniczał czy wyganiał do kuchni to ja
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka o tak, mi już dawno przestało być szkoda tych ludzi. Nie robią ze soba nic poza pałowaniem wiplera do podobnych wpisów tego typu. Dlatego najszczęśliwsza grupa społeczna są bezdzietne singielki, czego nie można powiedzieć o singlach. Ale to już nie nasz problem :D
  • Odpowiedz
kobiety na wysokich stanowiskach potrafią połączyć życie zawodowe z rodzinną.

D--a a nie potrafią, albo rodzina albo pseudo kariera, nie da się tego połączyć.
Dziewczyna ma trójkąt, z którego może wybrać tylko dwa wierzchołki, 1. mąż, 2. kariera, 3. rodzina. Jak będzie próbowała jednocześnie robić karierę i zajmować się dziećmi to zaniedba męża. Jak dziewczyna nie daje energii swojemu mężowi, żeby on mógł się rozwijać, zamiast tego kieruje ją, do swojego szefa to mamy
  • Odpowiedz