Aktywne Wpisy

elena-mary +88
#logikaniebieskichpaskow #niebieskipasek #tatacontent #ojciecroku #p0lak #zwiazki
Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
źródło: temp_file2623268591091583480
Pobierz
PIAN--A_A--KTYWNA +368
Zasady znacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdź którą Wietnamkę przywieziesz sobie z wycieczki do Polski
#glupiewykopowezabawy
Sprawdź którą Wietnamkę przywieziesz sobie z wycieczki do Polski
#glupiewykopowezabawy
źródło: 9gzaei
Pobierz

#gownowpis #ukraina #wojna
Dlatego nawet jak pogonią ruskich będą się taplać dalej w tym gownie, bo taka jest ruska natura.
Nas uratowało w zasadzie tylko to, że pisowcy do samego końca (czyli do finalnego spłynięcia wszystkich głosów z komisji) wierzyli, że mimo wszystko bedą mieć samodzielną władzę lub ewentualnie przekupią
@papanostulos: To wytłumacz mi jak nagle z polskiego obywatela to "zdziczenie" wyparowało? U nas
@owsikalfred: Tak. Dlatego udało nam się przezwyciężyć korupcję na skalę lat '90 dopiero po wprowadzaniu regulacji unijnych xD
I co takiego zrobiły polaczki lepiej od ukraińców? Że mieli farta być bardziej na zachodzie i dołączyć do UE?
Sorry, jestem dumny z Polski, ale widząc ludzi wypisujących takie brednie, to mam ochotę tylko na ryj splunąć. Jakies p---------e o braku woli.
Żałosne. polaczek chwilę temu jeszcze był śmieciowym krajem, na sekundę poczuł bogactwo i już czuje
Bez tego nie było by żadej poprawy.
@mmmzzz: zapomniałeś dodać, że głównym tego powodem jest fakt, że Polska graniczy z Niemcami i od północy krajami skandynawskimi co pozwoliło nam zacieśnić
@Szalom: dowód?