Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +445
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Lardor +61
W końcu chcą likwidować w tym miejscu bus pas. Generalnie jak go nie było to ruch był płynny jak zrobili ten pas to nagle zrobiły się spore korki na tym odcinku #krakow
źródło: temp_file1977428670553382180
Pobierz

jak nie teraz coś zmienić to kiedy? skoro się dusisz i czujesz ze coś jest nie tak to to zmień
Z tym że u mnie było nawarstwione. Miałem wykształcenie i oszczędności, ale za to nerwicę potężną i straciłem pracę z dnia na dzień mimo umowy o pracę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kij. Wróciłem do powiatowego, szukałem roboty, kombinowałem. Psica pomogła ogarnąć łeb. Zszedłem z leków. Kilku prac próbowałem, teraz jestem na działalności i jest najlepiej.
Czy mieszkanie
@Frettka: aż… nie oszukuj jej serio, bo tylko zaszkodzisz tymi tekstami, że 30 to
@mirko_anonim: az tak bardzo sie wstydzisz swojej glupoty ze musiales pisac z anonima? nie dziwie sie
@WolvvloW: prowadzisz jakas dzialalnosc w tym zakresie co robiles wczesniej na uop czy zupelnie cos nowego?
Teraz zarabiam na korepetycjach, ale w ramach działalności mam założony projekt Turkucia - takiej małej amfibii
Ale czekam na wakacje
@WolvvloW: google nie pomoglo nie wiem co to