Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: masz dopiero 26lat, twoje życie się dopiero zaczyna, a ty piszesz jakbyś już je przegrała

jak nie teraz coś zmienić to kiedy? skoro się dusisz i czujesz ze coś jest nie tak to to zmień
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kolega w wieku 30lvl tak zrobił, z tym że on miał pracę. Sześcioletni zwiazek poszedl sie chędożyć a on wrócił do domu rodzinnego. Najtrudniej było pogodzić swój styl życia z tym co panuje w domu. Jeżeli masz dobre relacje z rodzicami to może być spoko opcja tak myślę bo jest możliwość zaoszczędzenia trochę (wynajem pokoju to jednak 1k+ bliżej 1,5k) i odetchnięcia przed ogarnięciem życia na nowo i pójściem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no ja tak zrobiłem
Z tym że u mnie było nawarstwione. Miałem wykształcenie i oszczędności, ale za to nerwicę potężną i straciłem pracę z dnia na dzień mimo umowy o pracę ( ͡º ͜ʖ͡º)

Kij. Wróciłem do powiatowego, szukałem roboty, kombinowałem. Psica pomogła ogarnąć łeb. Zszedłem z leków. Kilku prac próbowałem, teraz jestem na działalności i jest najlepiej.

Czy mieszkanie
  • Odpowiedz
masz dopiero 26lat

@Frettka: aż… nie oszukuj jej serio, bo tylko zaszkodzisz tymi tekstami, że 30 to nowa 20.

Opko, poświęć się poszukiwaniom nad #ufo, to ostatnio modny temat.

@mirko_anonim: az tak bardzo sie wstydzisz swojej glupoty ze musiales pisac z anonima? nie dziwie sie
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 uop byłem jako konstruktor i projekt menedżer
Teraz zarabiam na korepetycjach, ale w ramach działalności mam założony projekt Turkucia - takiej małej amfibii
Ale czekam na wakacje
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim Wal to. Nie ma nic gorszego niż związek na siłę. Marnujesz czas swój i jego. Mieszkanie z rodzicami to w tych czasach nic nadzwyczajnego. Jeśli masz taką możliwość to się nie zastanawiaj. Głupotą jest płacić krocie za mieszkanie obcym do łapy, tylko po to żeby komuś coś udowodnić. To co dałabyś obcemu do ręki będziesz mogła odłożyć na kolejne etapy i decyzje w życiu. Oszczędności pozwolą Ci na więcej. Teraz
  • Odpowiedz