Wpis z mikrobloga

UGABUGA bo ktoś ma a ja nie mam.

@mirko_anonim: do tego właściwie w skrócie sprowadza się cały kwik tych, którzy chcą likwidować rod.

Wczoraj nawet widziałem komentarz typa, że jemu jest obojętne co tam powstanie nawet jeśli tylko developer zarobi, ważne by to zaorać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Panie, ja sobie dzierżawię działke pod grilla i żeby żonka i piesek też mieli coś z życia. Wykopki mnie opluły i zwyzywały.

No niestety społeczność na wykopie to obrzydliwe zawistne robaki, które nie rozumieją natury i celu istnienia ROD.
Zamiast się cieszyć, że przeciętnie zarabiający człowiek może sobie wykupić dzierżawę i spedzić lato na działce, to plują jadem bo woleliby więcej betonowych bloków.

jesteś roszczeniowy i chcesz coś na co cie
  • Odpowiedz
Zacznijcie płacić za to rynkowe ceny to może będzie inna opinia.

@kokos24: Kolego, ludzie płacą rynkowe ceny. Za coś co nie jest własnością i za coś z czego mogą Cię wywalić. Dlatego są takie niskie. A koszty utrzymania ROD ponoszą działkowcy, nikt z kapelusza nie dokłada.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @kokos24 AAAAA okej już rozumiem, nawet nie wysiliłeś się żeby przeczytać początek i przychodzisz wprost potwierdzając tezę, że wam nie chodzi o żadne RODy tylko żeby ktoś kto ma zapłacił i se może stać ta wasza "fawela", no nieźle xD A co ty będziesz z tego miał, że babcia z dziadkiem zapłacą, hmm? Czy tak po prostu dupka piecze że ktoś coś ma?

Ważne żeby somsiad
  • Odpowiedz