Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GandaIf: Putin poswiecil mase wojska na mieso armatnie tylko po to, aby miec cos na wybory xD Ciekawe ilu stracili, tam nigdy sie nieliczylo ludzkie zycie.
  • Odpowiedz
@Thorrand: Moze przeczytaj kilka razy, albo zapisz sie na jakis kurs polskiego, bo ja napisalem, ze ciekawe ilu stracili xD No oficer dowodzacy nie bedzie z ciebie dumny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Grooveer: Putin poswieci mase ludzi dla swojego gowno celu i teraz bedzie musial to odbudowac. Chyba, ze zastapi ich niedoswiadczonymi, co jest calkiem mozliwe, ale dzieki temu by mieli wiele wieksze straty od Ukraincow.
  • Odpowiedz
Moze przeczytaj kilka razy, albo zapisz sie na jakis kurs polskiego, bo ja napisalem, ze ciekawe ilu stracili xD No oficer dowodzacy nie bedzie z ciebie dumny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Voltix:

A nie ciekawi Cię ile Ukraińcy stracili? To dziwne... bo wydaję mi się, że najważniejszy jest stosunek strat niż fakt, że zginęło np. 10 tys. Rosjan :)
  • Odpowiedz
@Thorrand ale to tylko twoje urojenia i robisz z siebie ciagle blazna xD Myslalem, ze nie uniesz czytac, ale wychodzi na to, ze masz problemy na tle psychicznym.
  • Odpowiedz
@Voltix:

Spróbuję jeszcze raz :)

Są ludzie, którzy obserwują ten konflikt, analizują go, mają jakąś wiedzę z racji np. zajmowanego stanowiska (generałowie, pułkownicy itd.) twierdzą, że Ukraina popełniła szereg błędów na tym konkretnym odcinku frontu i że poniosła duże straty np. przez spóźniony
  • Odpowiedz
@Voltix:

Wieeem, generałowie i pułkownicy, którzy mówią o błędach Ukrainy, które spowodowały (i pewnie też spowodują) gigantyczne straty w sprzęcie i ludziach, to chorzy psychicznie.

Przecież Ty wiesz lepiej... że to MASĘ.. TONY WOJSKA stracili Rosjanie... :)
  • Odpowiedz