Wpis z mikrobloga

@Voltix:

Widzę, że już policzyłeś straty po obu stronach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W takim razie mógłbyś podać to tak bardziej... konkretnie? W cyfrach, jeśli to nie problem?
@Grooveer: Putin poswieci mase ludzi dla swojego gowno celu i teraz bedzie musial to odbudowac. Chyba, ze zastapi ich niedoswiadczonymi, co jest calkiem mozliwe, ale dzieki temu by mieli wiele wieksze straty od Ukraincow.
Moze przeczytaj kilka razy, albo zapisz sie na jakis kurs polskiego, bo ja napisalem, ze ciekawe ilu stracili xD No oficer dowodzacy nie bedzie z ciebie dumny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Voltix:

A nie ciekawi Cię ile Ukraińcy stracili? To dziwne... bo wydaję mi się, że najważniejszy jest stosunek strat niż fakt, że zginęło np. 10 tys. Rosjan :)
@Voltix:

No właśnie, niewiele wiadomo :) A Ty już tworzysz pewną narrację... tak naprawdę szkodliwą dla Ukrainy, ale Tobie wydaje się, że dobrą dla Ukrainy :D
@Voltix:

Spróbuję jeszcze raz :)

Są ludzie, którzy obserwują ten konflikt, analizują go, mają jakąś wiedzę z racji np. zajmowanego stanowiska (generałowie, pułkownicy itd.) twierdzą, że Ukraina popełniła szereg błędów na tym konkretnym odcinku frontu i że poniosła duże straty np. przez spóźniony odwrót.

A potem wchodzę na wykop i widzę Twój wpis, w którym stwierdzasz (oczywiście nie wprost), że to kolejna porażka Rosjan xD

Coś mi tutaj nie pasuje. No
@Voltix:

Tak myślałem :) No tak jest... z idiotą to się nie nagadasz ;)

Idź tam nasmrodź jeszcze, że Ukraina znowu wygrała. I przygotuj się na kolejne zwycięstwa :* <3
@Voltix:

Wieeem, generałowie i pułkownicy, którzy mówią o błędach Ukrainy, które spowodowały (i pewnie też spowodują) gigantyczne straty w sprzęcie i ludziach, to chorzy psychicznie.

Przecież Ty wiesz lepiej... że to MASĘ.. TONY WOJSKA stracili Rosjanie... :)