Aktywne Wpisy

Blackhorn +48
Jak ludzie wytrzymują robotę non-stop z przerwami może na 2 tygodniowy urlop 2 razy w roku? Mi brakuje 2-3 miesięcznych wakacji jak #!$%@?, po paru latach pracy jestem kompletnie #!$%@? i mam już wszystkiego dość. Jedyne o czym marzę to właśnie taka długa przerwa żeby w końcu zwolnić, odpocząć, ogarnąć parę spraw osobistych. Od kiedy pracuję nie mam siły na nic, po godzinach już jestem w letargu z powodu zmęczenia i stresu.
njdnsjdnjs +7
czy ja kiedyś #!$%@? zasnę
cały dzień mi się oczy zamykały
#!$%@?
cały dzień mi się oczy zamykały
#!$%@?

![Tony zboża na torach pod Bydgoszczą [ZDJĘCIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c4b5e54bf459c17cf97661bc1dca1b19607cc90cefa9105dc690d05b3ef14d99,q70.jpg)

#ukraina
Widzę, że już policzyłeś straty po obu stronach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W takim razie mógłbyś podać to tak bardziej... konkretnie? W cyfrach, jeśli to nie problem?
@Voltix:
A nie ciekawi Cię ile Ukraińcy stracili? To dziwne... bo wydaję mi się, że najważniejszy jest stosunek strat niż fakt, że zginęło np. 10 tys. Rosjan :)
Tak, z reguły tak. Ale mówimy o pierwszej jej fazie :) No i skąd pewność, że to już koniec?
No właśnie, niewiele wiadomo :) A Ty już tworzysz pewną narrację... tak naprawdę szkodliwą dla Ukrainy, ale Tobie wydaje się, że dobrą dla Ukrainy :D
Spróbuję jeszcze raz :)
Są ludzie, którzy obserwują ten konflikt, analizują go, mają jakąś wiedzę z racji np. zajmowanego stanowiska (generałowie, pułkownicy itd.) twierdzą, że Ukraina popełniła szereg błędów na tym konkretnym odcinku frontu i że poniosła duże straty np. przez spóźniony odwrót.
A potem wchodzę na wykop i widzę Twój wpis, w którym stwierdzasz (oczywiście nie wprost), że to kolejna porażka Rosjan xD
Coś mi tutaj nie pasuje. No
Tak myślałem :) No tak jest... z idiotą to się nie nagadasz ;)
Idź tam nasmrodź jeszcze, że Ukraina znowu wygrała. I przygotuj się na kolejne zwycięstwa :* <3
Wieeem, generałowie i pułkownicy, którzy mówią o błędach Ukrainy, które spowodowały (i pewnie też spowodują) gigantyczne straty w sprzęcie i ludziach, to chorzy psychicznie.
Przecież Ty wiesz lepiej... że to MASĘ.. TONY WOJSKA stracili Rosjanie... :)
... nam?
... moich urojeniach? :)
Nie widzę, żeby ktoś więcej pisał, plusował / minusował wpisy.
XD
@Voltix: