PiS zbudował mit CPK jako coś co cudownie sprawi że staniemy się jakąś ekonomiczną potęgą.
To jest po prostu propagandowe narzędzie do bicia w obecny rząd. Taki dokładnie jest z tego pożytek dla PiSu.
@JuliuszSlowacki: Ale ja tu mówie o tym, że gdy ludzie niepewni tego co planuje nowy rząd zaczęli zadawać pytania to na wykopie czytam, że to tylko grupa opłaconych pisowców robi sztuczny szum w internecie, żeby móc
@JuliuszSlowacki: Ale ja tu mówie o tym, że gdy ludzie niepewni tego co planuje nowy rząd zaczęli zadawać pytania to na wykopie czytam, że to tylko grupa opłaconych pisowców robi sztuczny szum w internecie, żeby móc dalej kręcić wały na CPK. A ja się pytam, jak mieliby to robić skoro od miesiąca rządzi tam Tusk i jego ludzie, którzy mogą zrobić wszystko co chcą?
Ten spin jest tylko po to by nie drążyć tematu tego ile przy CPK zajumano kasy, bl to PIS przeraża. Stąd Polakom się wmawia, że grzebanie przy CPK to zdrada i sprawi, że Polska przestanie istnieć. CPK to jakby Gwiazda Śmierci która uczyni z nas imperium xD Idiotów to łykających, jak to w Polsce, jest wielu.
CPK w wariancie optymistycznym zostanie ukończony w 2035. To kilka kadencji. pisowcy przez ten czas mogą wrócić do władzy i doić CPK.
@Gieekaa: XDD a to faktycznie zajebisty argument, nic nie budujmy bo jeszcze pis wróci do władzy i się na tym uwłaszczy. Nie budujmy elektrowni atomowej, CPK, kolei autostrad bo PIS może wrócić więc nie ma sensu. Czy w tym kraju istnieje coś poza PISem i antypisem? Hmm, może
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
To jest po prostu propagandowe narzędzie do bicia w obecny rząd. Taki dokładnie jest z tego pożytek dla PiSu.
@JuliuszSlowacki: Ale ja tu mówie o tym, że gdy ludzie niepewni tego co planuje nowy rząd zaczęli zadawać pytania to na wykopie czytam, że to tylko grupa opłaconych pisowców robi sztuczny szum w internecie, żeby móc
@aei9077: bo grupa pisowców
@Gieekaa: XDD a to faktycznie zajebisty argument, nic nie budujmy bo jeszcze pis wróci do władzy i się na tym uwłaszczy. Nie budujmy elektrowni atomowej, CPK, kolei autostrad bo PIS może wrócić więc nie ma sensu. Czy w tym kraju istnieje coś poza PISem i antypisem? Hmm, może