Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +607
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +2
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

Jak wyglądają w was zakupy, kiedy w związku jest różnica w zarobkach i jedna osoba jest bardziej oszczędna, a druga nie patrzy na ceny?
Ja dopiero zaczynam swoją karierę w branży i na razie zarobki mam niskie, ale z czasem mogę zarabiać więcej od mojego chłopa. Póki co jest jak jest.
On jest starszy ode mnie o 8 lat i już ma spokojną posadkę, choć zarabia trochę ponad średnią.
W sklepie czasem czuję stres, bo ja po prostu zwracam uwagę na to, czy promocja mi weszła - nie żeby od razu coś zwracać, ale miło jak na produkt, którego używam stale wejdzie mi 50-70% zniżki przy zakupie kilku sztuk. On często wtedy wzdycha i uważa mnie za jakąś dziwną.
Często w sklepie zwracam uwagę na ceny, bo skoro mam dwa takie same jak dla mnie produkty lub nie zależy mi na różnych w smaku to wybiorę ten na promocji. Nie żeby na to tracić energię czy analizować... Nie żałuję sobie jak na coś mam ochotę, ale szczerze mówiąc ceny mają dla mnie znaczenie.
Ogólnie zwykle płacimy oddzielnie, a jak on mi kupuje to mu odsyłam kase i mi to pasuje. Czasem chce sobie oddać i wtedy to ja płacę za jego rzeczy. Wszystko spoko, ale często jego 3 produkty kosztują więcej niż moich 20 xD
Nie żałuję sobie. Jak coś chce to kupię, ale jak mogę kupić coś taniej, a używam to stale to czemu to jest takie złe?
#pieniadze #zakupy #zwiazki #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Takze luz, i też śmiało rozwijaj swoją karierę :). Nie jesteś oceniana za