Aktywne Wpisy

Czoso +123

nie ma naprawde co ze sobą zrobic gdzie pójść, wykop martwy hujto martwe na reddicie śniegowcy i żenujący autystyczny humor dla dzieci, no nie ma takiego wykopu 1,5 ze złotych czasów, samo g---o, ludzie sie przeżucili na scrollowanie tiktokow z ai slopem no k---a j----e boty, where człowieczeństwo

@mirko_anonim: A spotkałeś kiedyś takiego? Ja nie.
@mirko_anonim: bardzo nieobiektywna ocena. Jeśli przemycasz takie dziadostwo w tym punkcie to jak mam wierzyć reszcie? Akurat spośród 460 osób z zawodem "polityk" Bosak jest jednym z bardziej ogarniętych. Ma szerokie horyzonty i orientuje się w bieżących sprawach i bieżącej polityce. Atakowanie kogoś bo zamiast iść do kołchozu tyrać na maszynie jak ty, to poszedł do polityki na fulltime
@rebelhorizon: Jakie? Jak on ani wykształcenia, ani doświadczenia zawodowego nie ma, tylko się mądrzy na chłopski rozum, co tam akurat w mediach wyczyta, jak połowa wykopków? W dodatku nigdy niczego w polityce nie dokonał, a jedynie oportunistycznie podłącza się pod innych całą karierę.
Poważnie pytam - czym takim Bosak się zasłużył dotychczas? I to mimo, że uważam go za jednego z
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Zazwyczaj oceny są subiektywne. Obiektywnie to ma być podobno na
Nie jest to zarzutka. Lepiej głosować na partię anty-męską, niż na anty-ludzką.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Dla
Nikt tego nie robi. Atakuje tylko to, że schował się u kumpla Winnickiego na posadce państwowej z
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: dumnie
@mirko_anonim: maja ale by mnie zabili szybko jakbym wyplynal na powierzchnie polityki